info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bursaspor-Beşiktaş Maçı İptal Oldu

Spor Toto Süper Lig de bu akşam oynanması gereken Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması, maç öncesinde çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından maç iptal edildi.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanması gereken Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması, maç öncesinde çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından maç iptal edildi.

Bu akşam oynanacak Bursaspor ile Beşiktaş karşılaşması öncesi gün boyu Bursa'da gergin bir atmosfer yaşanıyordu. Beşiktaş kafilesi güvenliğin yetersiz olmasından dolayı otelden ayrılamadı ve bunun ardından maçın oynanması tehlikeye girdi.

Emniyet Müdürlüğü, hem Beşiktaşlı seyircilerin stada girmesine izin verilmeyeceğini, hem de Beşiktaşlı oyuncuların bulunduğu kafilenin otelden ayrılmamasına karar verdi. İlerleyen dakikalarda stat etrafında emniyetin sağlanamaması ve gerginliğin her geçen saat daha da artması nedeniyle Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasının iptaline karar verildi.

Öte yandan, güvenlik gerekçesiyle şehir girişinde bekletilen Beşiktaş taraftarı da maçın iptal edilmesiyle birlikte İstanbul'a geri gönderildi. Beşiktaş kafilesi de yoğun güvenlik önlemleri altında bulunduğu otelde ayrıldı ve İstanbul'a doğru yola çıktı.

Kaynak : NTV Spor