info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çalımbay: Muslera Bizde Olsaydı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 4-0 lık Galatasaray mağlubiyeti sonrası maçı kazanmaları için eksik olan unsuru belirtti.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 4-0'lık Galatasaray mağlubiyetinde en kritik noktanın yedikleri ilk iki gol olduğuna değindi ve kalecileri Stefan Senecky'yi eleştirdi.

Çalımbay şöyle konuştu: Artık pes ettim. Böyle basit goller yemememiz gerekiyor. Kalecimizin 40 metreden atılan ilk golü yememesi gerekiyordu. İkinci gol de çok kötü bir gol. Bugün kaleciler ters taraflarda olsa rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maç olurdu. İkinci gole kadar hiçbir zaman oyundan kopmadık. Pozisyon aradık ama bulamadık. Baskımızı kurduk. Son vuruşlarda dikkatli olamadık. Sonrasında riske girmek zorundaydık, kontrataklardan kötü goller yedik.

"MİLLİ TAKIMA GİDEN İKİ GÜN GEÇ GELİYOR"

Çalımbay, "Takımda rehavet mi oluştu?" sorusuna ise, "Hayır, bizde rehavet olmaz. Hafta içi oynanan milli maçlardan etkilendik. Yabancılarımızın hemen hemen hepsi milli takımlara gitti. Onun yorgunluğu oldu. Sivas, İstanbul gibi de değil. Yurt dışına giden oyuncu iki gün geç geliyor. Ama bunlar mazeret değil" cevabını verdi.