info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Canlı Yayında Barışıklar

İstanbul BŞB yenilgisi sonrası aralarında kavga eden üç futbolcu, dün Galatasaray TV canlı yayınında, “Aramızda sorun yok” mesajı verdi.

G.SARAY’ın İstanbul BŞB karşısında aldığı 3-1’lik yenilgi sonrası soyunma odasında Culio, bir gün sonra idmanda Pino ile kavga eden Milan Baros’un neden olduğu olaylar dün canlı yayında tatlıya bağlandı! Üç futbolcu, saatler 17.00’yi gösterirken Florya Metin Oktay Tesisleri’nde canlı yayına çıktı.Baros, “Maçı kaybetme şeklimize sinirlendim. Soyunma odasında kimseyle sorun yaşamadım. Culio yanıma gelip sakin olmamı söyledi. Pino ve Culio ile en ufak bir sorunum yok. Hikayeler yazıyorlar ve bunun üzerine gidiyorlar” dedi. Culio, Baros’un kendisine yumruk atmadığını ileri sürerken, “Bu tip haberlerin anlaşılması için kameranın yakın çekim girmesi lazım. Gördüğünüz gibi yok. Tamamen yalan. Herkes gergindi. Ben de sakinleştirmek için yanına gittim” şeklinde konuştu.

Önceki günkü antrenmana çıkmadığı gibi Başkan Adnan Polat’ın yaptığı toplantıya da katılmayan Pino ise, “Aramızda problem yok.

Kendini iyi hissetmiyormuş

Dün kendimi iyi hissetmiyordum, hocadan izin alıp dinlenmeye gittim. Yani tesisleri onun izniyle terk ettim” dedİ.Futbolcular canlı yayında kamera karşısına geçip her şeyi yalanladı. Peki bunlar da mı yalan? İşte yanıt bekleyen sorular...

Cevap bekleyen SORULAR

Toplantıya neden katılmadın?

Pino, “Kendimi iyi hissetmediğim için hocadan izin alıp antrenmana çıkmadım” dedi. Ancak Başkan Polat’ın toplantısına neden katılmadığını söylemedi.

Ne çabuk iyileştin?

Maden bu kadar kötüydün Pino, ne çabuk iyileştin? Kendisini bu kadar kötü hisseden bir insan, birden bire iyileşip bir gün sonra idmana çıkabilir mi?

Raporda niye yok?

G.Saray internet sitesinde, ‘Florya İdman Günlüğü’ adı altında her gün rapor veriyor. Ancak önceki gün Pino ile ilgili tek satır yoktu. Neden?

Rumenleri niye yalanlamadı?

Röportaj yasağına rağmen Culio, Rumen basınına kavgayla ilgili konuştu. Rumen internet siteleri bunu haber yaptın. Canlı yayında niye onları yalanlamadı?

Niye bahsetmedi?

Yine Culio, Rumen basınına, “Baros’un yaptıkları beni ilgilendirmiyor” diyerek kavgayı teyit etmişti. Dünkü canlı yayında bu konudan hiç bahsetmedi.

Paralar dün sabah ödendi

BAŞTA Pino, Baros, Kewell gibi yabancılar olmak üzere birçok futbolcunun alacakları dün sabah hesaplarına yatırıldı. G.Saray Yönetimi de bu bilgiyi doğruladı. Sabah saat 10.00’da yapılacak antrenman ise sürpriz bir kararla 18.00’e çekildi.