info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Christoph Daum Sahayı Terketti

Daum maç sona ermeden soyunma odasına gitti sonra geri döndü. Önce takıma sırtını dönen tribünlere kızdığı öne sürüldü. Basın toplantısında ise ’gitmek için bir nedenim vardı ama söylemek istemiyorum benimle ilgili birşey’ dedi. Daum’un midesinde bir sorun olduğu için içeri gittiği iddia edildi.

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da Beşiktaş maçında alınan mağlubiyet yeşil beyazlıları karıştırdı. Spor Toto Süper Lig 4. haftasında sahasında Beşiktaş'a 3-0 yenilen Bursaspor'da maç içinde yaşanan olaylar karşılaşmaya damga vurdu.
 
Beşiktaş ile aralarındaki rekabet nedeniyle Bursaspor taraftarının en önem verdiği maçta yeşil beyazlıların oynadığı futbol taraftarları da çıldırttı. Bursaspor taraftarı maç içerisinde takıma tepki göstermek amacıyla sahaya sırtını döndü.
 
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum ise karşılaşma sona ermeden soyunma odasına gitti. Daum 1 dakika sonra yeniden sahaya döndü ve kulübedeki yerini aldı. Daum'un takıma sırtını dönen futbolcuları protesto eden tribünlere kızdığı için bu hareketi yaptığı öğrenildi.
 
 
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş'a sahasında 3-0 kaybettikleri maç sonrası da açıklama yaptı. Daum, "Bursaspor kesinlikle bu değil" dedi.
 
İşte Alman teknik adamın açıklamaları: Farklı yenilgi aldık. Beşiktaş bizden daha iyi oynadı. Takımımız elinden geleni yaptı. Herşey kötü diyemem. Beşiktaş'ın yaptığı baskıdan kurtulamadık. Bu maçtan dersimizi alıp. Daha çabuk daha iyi nasıl oynayacağımızın dersini çıkarmamız gerekiyor Yine de net söylüyorum Beşiktaş bizden iyi oynadı. Bu oyunu güzelleştirmek zorundayız. Bu hataları antrenmanlarda daha iyi çalışıp bu hataları düzeltmeliyiz. Önümüzdeki maçlarda daha gol pozisyonuna girmek için çalışmalıyız.