info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cimbom da Yeni Rota Florin Thavun

Bruma dan istediği sonucu alamayan sarı-kırmızılılar, Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan başarılı kanat oyuncusunu transfer ederek, geleceğe yatırım yapmak istiyor. Thauvin in bedeli 5 milyon euro

Galatasaray, Portekizli genç yıldız Bruma'da istediği sonucu alamayınca hedef değiştirdi. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan Lille takımının genç kanat oyuncusu Florin Thauvin'i listesine aldı. Thauvin'in sözleşmesinde yer alan maddeler gereği 20 yaşındaki oyuncunun serbest kalabileceğini iddia edilirken, genç yıldızın peşinde Marsilya ve Olympique Lyon'un olduğu belirtildi. 
 
Devler peşine düştü 
Fransız futbolcu, ülkemizde düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda 7 karşılaşmada forma giyerken 3 gol ve 1 asistle mücadele etti. Orta sahanın sağında ve solunda oynayan Thauvin hızıyla ve ceza sahasına yaptığı ani koşularla dikkatleri çekiyor. Takımı Lille ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.79 boyundaki yıldız futbolcu geçen sezon Bastia'da kiralık olarak yer aldı. Fransız oyuncu, kiralık sezonunda 12 mücadelede 7 gol atmıştı.