info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Culio şifreyi verdi

Cim-Bom un Arjantili oyuncusu Juan Culio, sarı-kırmızılı takımın birbirine kenetlenerek, kötü günleri geride bırakacağına inandığını ifade etti.

Galatasaray'da güzel bir arkadaşlık ortamı bulduğunu kaydeden Culio, "Yeni oyunculardan oluşan bir ekibiz. Bunun için de futbolcuların birbirlerini tanıması lazım. Bu da belli bir zaman alacaktır. Galatasaray’da gerçekten iyi bir ortam var. Bu da doğal olarak takımı başarılı hale getirecektir" dedi.
Sarı-kırmızılı oyuncu, takımının kazandığında dünyanın en mutlu insanı olduğunu da dile getirerek, "Kaybettiğimizde ise günlerce evden çıkmam. Çünkü üzüntümü ancak evde atabiliyorum" yorumunu yaptı.

INSUA’DAN UYARI GELDİ
Cim-Bom'da yedek kulübesinden çıkamayan genç sol bek Emiliano Insua, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Gaziantepspor'la oynayacakları rövanş maçının, hem kendileri hem de kulüp için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Arjantinli oyuncu, maçla ilgili görüşlerini twitter'daki sayfasına yazdı. Insua, "Gerçekten çok önemli bir haftaya girdik. Bizim için en iyisinin gerçekleşmesini umut ediyorum. Çünkü kulübümü ve taraftarlarımızı seviyorum. Gerisi yalan" yorumunu yaptı.