info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Derbi Maça Doğru-Fenerbahçe Galatasaray Maçı İstatistikler

Fenerbahçe Galatasaray maçı heyecanı dünyayı sarıyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için geri sayıma başladık.Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı anlatım video şeklinde yarın sitemizde olacaktır...

Fenerbahçe Galatasaray maçı heyecanı dünyayı sarıyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için geri sayıma başladık.Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı anlatım video şeklinde yarın sitemizde olacaktır...
 
Fenerbahçe Galatasaray ylın derbi maçı, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında iki takım karşılaşacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki karşılaşma, 10 Kasım Pazar günü, saat 19.00’da başlayacak.
 
Maç: Fenerbahçe - Galatasaray
Yer: Şükrü Saraçoğlu
Tarih: 10.11.2013 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)
 
Heyecan tırmandı...Galatasaray son üç sezonda çıktığı 15 derbi maçta sadece 2 mağlubiyet aldı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Süper Lig, Süper Final ve TFF Süper Kupa maçlarında 15 kez karşılaşan Galatasaray 8 galibiyet 5 beraberlik 2 yenilgi aldı.
 
Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi Galatasaray durumu
 
Ve saatleri bekliyoruz...Galatasaray'da Didier Drogba bu sezon ligde 10 maçta ilk 11'de sahaya çıktı ve takımın en çok forma giyen ismi oldu. Tecrübeli futbolcu aynı zamanda 6 golle en skorer oyuncu. Burak Yılmaz'ın ise ligde 4 golü bulunuyor.
 
Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi Didier Drogba
 
En çok takip edilen oyuncu...Didier Drogba bu sezon 2 derbi maçta 3 gol attı. Sezon başında oynanan TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe’ye 1 gol atan Drogba, Beşiktaş karşısında da 2 gol atmayı başardı. Drogba'nın ligde toplam 6 golü bulunuyor.
 
Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi Ligde Fenerbahçe 
 
Merak edilen konular,Fenerbahçe'de ligdeki maçların tamamında ilk 11'de sahaya çıkan Dirk Kuyt en çok forma giyen oyuncu oldu. Aynı zamanda attığı 5 golle takımının en skorer ismi olan Kuyt'a yine 5 gollü Sow eşlik ediyor.
 
Galatasaray - Fenerbahçe Maçlarında Bülent Yıldırım
 
Hakemi ele alalım,2010-11 sezonunda Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 0-0 sona eren, 2011-12 sezonunda ise yine Şükrü Saracoğlu 2-2 beraberlikle biten maçlarda  görev yapan Bülent Yıldırım, bu sezon başında Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği TFF Süper Kupa maçını yönetmişti.
 
Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Hakemi Geçtiğimiz Sezon Ligde 20 Maç Yönetti 
 
Son olarakta,maçın hakemi Bülent Yıldırım, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 20 maçta orta hakem olarak görev yaptı. 2012-13 sezonunda Yıldırım'ın yönettiği maçlarda Galatasaray 2 galibiyet, 2 mağlubiyet almıştı.
 
Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Öncesi Son Beş Maçta En Az Bir Kırmızı Kart
 
Derbi fırtınası ufaktan esmeye başladı.iki ekip arasında oynanan son beş maçta en az bir kırmızı kart çıktı. Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi uzatma dakikalardan bulduğu golle mağlup ettiği Süper Kupa maçında Fenerbahçe maçı bir kişi eksik tamamlarken, Kadıköy’de oynanan son derbide Galatasaray’dan Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe’de Volkan Demirel kırmızı kart görmüştü. İki takım arasında oynanan son 20 maçta çıkan kırmızı kart sayısı ise 20.