info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Derbide Puanlar Paylaşıldı

Kadıköy`de oynanan maça Fenerbahçe Beşiktaş 1-1 beraberliğe kaldı.

90 dakika boyunca üst mücadelenin yaşandığı FB BJK derbi maçında goller Babel ve Ayew'den geldi. Süper Lig'in ilk derbisi Fenerbahçe Beşiktaş ile oynandı. Taraftarının tribünleri tıklım tıklım doldurğu maçta gol perdesini Babel ile Beşiktaş açtı. İlk yarının bitmesine 5 dakika kala 40. dakikada Ceza sahasının önünde topu önüne alan Babel, sağına çekti ve çok uzaklardan mükemmel bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu.

Fenerbahçe aradığı golü 71. dakikada buldu. Günün etkili isimlerinden Hasan Ali'nin sol kanattan açtığı ortaya Vida'nın üstünden yükselen Ayew, çok şık bir kafa vuruşuyla Karius'u hareketsiz bıraktı ve topu ağlarla buluşturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Aatif Chahechouhe ilk yarıya damga vurdu. Yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamayan Aatif Chahechouhe, maç içindeki pas tercihleri nedeniyle de saç baş yoldurdu. Fenerbahçe taraftarları, Aatif Chahechouhe'nun kötü performansına isyan etti. Fenerbahçe taraftarları, sosyal medya üzerinden Aatif Chahechouhe'ya sert tepki gösterdi. Aatıf Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 62. dakikasında yerini Valbuena'ya bıraktı. Atatıf, oyundan çıkarken Fenerbahçe taraftarlarının ıslıklı protestosuna maruz kaldı.

ŞENOL GÜNEŞ VE GÖKHAN GÖNÜL’DEN DİKKAT ÇEKEN DİYALOG 1-1 biten Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde en çok konuşulan pozisyonlardan birisi de Gökhan Gönül ile Şenol Güneş arasında yaşanan taç diyaloğu oldu. Mücadelenin 57.dakikasında Beşiktaş 1-0 öndeyken taç atışı kazandı. Ancak topu alarak kenara doğru yönelen Gökhan Gönül Şenol Güneş'in yanına gelerek, ‘hocam top benden çıktı' dedi. Şenol Güneş de ‘senden mi çıktı?' diye Gökhan'a sorup onay aldıktan sonra maçın hakemi Fırat Aydınus'a dönerek topun kendilerinden çıktığını ve tacı Fenerbahçe'nin kullanmasını söyledi. Ancak Fırat Aydınus kararını değiştirmedi ve Gökhan Gönül yere bıraktığı topu tekrar alarak taç atışını kullandı. Yaşanan o anları yayıncı kuruluş ekrana getirdi. ‘Taç diyaloğu' sosyal medyada da gündem oldu ve gecenin en çok paylaşılan videolarından biri oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadyumu'nda 1-1 berabere kalırken müsabakanın son bölümünde yaşanan tartışmalı bir pozisyon sosyal medyada gündeme oturdu. Maçın son bölümünde Andre Ayew'le Atiba Hutchinson'ın bir yüksek topta yaşadıkları ikili mücadelede Fenerbahçe taraftarı penaltı bekledi. Müsabakanın hakemi Fırat Aydınus devam kararı verirken pozisyon için VAR'dan herhangi bir uyarı gelmedi.