info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dünya Şaşırır

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, rakipleri karşısında korkmadan mücadele edeceklerini söyledi, “Eğer Real Madrid’e kaybedersek, bu kimse için sürpriz olmaz. Ancak biz kazanırsak, bu sonuç dünyadaki herkes için sürpriz olur” diye konuştu

 

Sneijder ile birlikle basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid’e karşı iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.
Terim, kurada Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefleyen  takımı çektiklerini belirterek, ”Real Madrid Kulübü, teknik direktörü Jose Mourinho ve oyuncuları dünyanın en gözde isimleri. Real Madrid’e saygı duyuyoruz ama biz de buraya gelinceye kadar önemli işler yaptığımız inancındayız” dedi.
 
Çeyrek finalde de takım olarak güzel işler yapmayı ümit ettiklerini aktaran vurgulayan Terim, “Kiminle oynayacağımızı, rakibimizin kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Özelikle Şampiyonlar Ligi’nde şu ana kadar kendimizi ispat ettik. Önümüzdeki iki maçta takımım korkmadan mücadele edecektir. Bundan eminim. Sahaya çıkarken hiçbir endişemiz yok. Oynamaya çalışacağız ve iyi bir sonuç için her şeyi deneyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
En zor kurayı çektiklerini dile getiren Terim, ”Real Madrid çok etkili olan, önemli başarılar elde etmiş bir kulüp. Dünyanın en tehlikeli oyuncularından Cristiano Ronaldo’ya sahipler. Çekilebilecek en zor kurayı çektik. Bu, bir gerçek. Söylemekten kompleks de duymuyorum, diğer 7 takımın antrenörlerinin yerinde olsaydım, rakip olarak ben de Galatasaray’ı isterdim. Bu, bir gerçek ama bu gerçek bizim ne istediğimizi, nerelerden geldiğimizi ve nereye gitmek için mücadele ettiğimizi değiştirmez. Bu maç için kendimizi güzel yerlerde düşünüyorum, umarım böyle bitiririz”diye konuştu.
 
Bu tip maçların her sonuca açık olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam “Biz Real Madrid’e kaybedersek bu, kimse için sürpriz olmaz. Dünyada kimse için sürpriz olmaz ama biz kazanırsak, tüm dünya için bir sürpriz olur. ’Kaybetmek kolay, kazanmak olay’ sözü o zaman karşılığını buluyor. Kozumuz kaybetmekten korkmamak olacak.  Gücümüz neye yetiyorsa onu zorlayacağız.” yorumunu da yaptı.
 
Sneijder ise “Biz futbol oynamak ve kazanmak için geldik” dedi.
 
Demirören İspanya’da
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray’a, Real Madrid karşısında destek vermek için bugün İspanya’ya gidiyor. Sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı oteli ziyaret edecek olan Başkan Demirören, yöneticiler, Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolculara başarı dileğinde bulunacak. TFF Başkanı daha sonra dev karşılaşmayı izlemek için Santiago Bernabeu Stadı’ndaki yerini alacak.
 
25’er bin euro ödül
Galatasaraylı futbolcular, Real Madrid’i yenmeleri halinde hem tarihi bir başarıya imza atacak hem de ceplerini dolduracak. İspanyol Marca gazetesi, sarı-kırmızılı kulübün galibiyet halinde oyunculara 25’er bin euro (yaklaşık 58 bin lira) prim dağıtacağını yazdı. Başkan Ünal Aysal’ın maçı kazanmaları halinde bu rakamı artırabileceği de ifade edildi.