info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

El Clasico Zamanı

İspanya La Liga’da iki dev kulüp karşı karşıya gelecek.

Tüm dünyada ilgiyle izlenen Real Madrid Barcelona derbisi, Türkiye’den de yakından takip edilecek. İki futbol sihirbazı Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi’nin karşı karşıya geleceği maç nefes kesecek.

Bu sezon ligde istediği sonuçları elde edemeyen Real Madrid, ligin ikinci yarısına iddialı girmek için bu maçta mutlak 3 puanı hedefliyor. Lider Barcelona’dan bir maç eksiğiyle tam 11 puan geride bulunan Real Madrid, ligin dördüncü sırasında yer alıyor. Real Madrid bu maçı kazandığı takdirde lig adeta yeniden başlamış olacak.

İki takım arasındaki 175'inci El Clasico mücadelesi, özellikle Real Madrid açısından daha fazla önem taşıyor.

Real Madrid ligde oynadığı son maçta Sevilla’yı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz hafta ise FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nı kazanan Real Madrid moral bulmuştu.

Dünyanın en büyük karşılaşmaları arasında gösterilen ve milyonlarca futbolseverin merakla beklediği "El Clasico" heyecanı, bugün (23 Aralık 2017) Santiago Bernabeu Stadı'nda TSİ 15.00'te başlayacak ve beIN Sports 2'den canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid bu maçı kazandığı takdirde lig adeta yeniden başlamış olacak. İki takım arasındaki 175'inci El Clasico mücadelesi, özellikle Real Madrid açısından daha fazla önem taşıyor. Real Madrid ligde oynadığı son maçta Sevilla’yı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz hafta ise FIFA Dünya Kulüpler Kupası’nı kazanan Real Madrid moral bulmuştu.