info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emenike ve Holmen Dışanda İsteyen Gidebilir

Başkan “Şartlar oluşursa gitmek isteyeni tutmayız” derken, Tecrübeli hoca ise yönetime verdiği raporda 2 oyuncudan vazgeçemeyeceğini açıkça ifade etti. Bonservis için yardımcı da olunacaktı ancak ücretleri talip olan takımlara da yüksek geldi, Avrupa’da transfer de kapanınca yabancılar evde kaldı.

F.BAHÇE’NİN 2 yıl Avrupa’dan men edilmesi ve CAS’ın da cezayı onamasının ardından tekrar sıkıntılı günlere geri dönen sarı-lacivertli kulüp seçime gitme kararı alırken, yabancı oyuncularla ilgili olarak da radikal bir hamlenin kıyısından dönüldüğü ortaya çıktı.
Geçen hafta yapılan yönetim toplantısında başkan Aziz Yıldırım aday olmayacağının sinyalini vererek toplantı bitiminde soluğu Samandıra’da alırken, oyuncularla kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Bu zirvede özellikle yabancıları hedef alan Yıldırım “Avrupa’da 2 yıl olmayacağız. Mutsuz olan, başka kulüpte oynamak isteyenin durumunu hemen konuşuruz. Gelen teklifler var, sizin de kafanızda başka bir kulüp olabilir. Şartlar oluşursa gitmek isteyeni tutmayız” sözleriyle kalmak istemeyen oyunculara kolaylık sağlanacağını net bir şekilde ifade etti.
 
İKİSİ'DE YANAL’IN GÖZBEBEĞİ
SONRASINDA Sow’un Sivas maçında kadroya alınmamasıyla başlayan kriz Senegalli oyuncuyu takımdan ayrılma noktasına getirirken, teknik direktör Ersun Yanal’yönetime ilettiği “Emenike ve Holmen dışında her oyuncunun yeri doldurulur” raporuyla tutumunu ortaya koydu. Ancak dün itibarıyla Avrupa’nın bütün önemli liglerinde transfer sona erdi. Türkiye’de ise 2 gün sonra tamamlanacak. Emenike ve Holmen hem bu yıl takıma yeni katıldığı için hem de Yanal’ın bankosu olduğu için diğer 8 yabancı futbolcudan ayrılıyor.
TAKIMDA mutsuz olan Sow, Yobo, Cristian ve Meireles’ten sadece Sow’a İngiltere’den ciddi teklifler vardı ve ancak Ada’da transfer 3 Eylül’de TSİ?01.00 itibarıyla sona erdi. Ayrıca bonservisler konusunda yönetim her türlü kolaylığı sağlayacağını oyunculara iletse de tüm yabancı futbolcuların aldığı ücretler Avrupa için de yüksek geldi. Yönetim devre arası yabancılarla ilgili planını tekrar faaliyete geçirmeyi düşünse de 2 Kasım’da yapılacak seçim herkesin elini kolunu bağlıyor.
AZİZ Yıldırım’ın adaylığını koymak UEFA Disiplin Kurulu’nun ve Yargıtay’dan gelecek kararı beklemesi futbolcuların da bir anlamda kaderini belli edecek.