info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2073
Dolar Satış
:
32.2653
Euro Alış
:
34.6708
Euro Satış
:
34.7333
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emre Yakalandı

Oyunun hemen başında Kasımpaşa yedek kulübesi ile tartışan Emre Belözoğlu’nun ağır küfürleri ekrana yansıdı. Sosyal medyada tecrübeli futbolcuya tepki yağdı

Oyunun hemen başında yaşanan bir ofsayt pozisyonu sonrası Emre Belözoğlu ile Kasımpaşa yedek kulübesi arasında gergin anlar yaşandı.
Fenerbahçeli oyuncular, Emre’yi güçlükle saha kenarından uzaklaştırırken, Dirk Kuyt da Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze’yi sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada Emre’nin rakip kulübeye yönelik ağır küfürleri Lig TV ekranlarına yansıdı. Geçtiğimiz sezon da Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta tartışmalar yaşanmış ve Emre yine Kasımpaşa yedek kulübesine küfür etmiş ve mahkemelik olmuştu.
Maçın ardından Emre Belözoğlu hakkında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, “Türkçe bildiğim için ilk defa utandım” diye konuşmuştu.
 
Donk’tan tweet
Emre’ye ettiği küfürler sonrası sosyal medyadan tepki yağdı. Kasımpaşa’nın Hollandalı futbolcusu Donk da bir tweet atarak “Asla bir domuzla güreşmeyin. Eğer güreşirseniz ikiniz de çamura batarsınız fakat tek fark onun bundan zevk alıyor olmasıdır” ifadesini kullandı.
 
Bu hafta yok
Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle ciddi problem yaşayan Fenerbahçe dünkü maçta da Emre Belözoğlu’nu kaybetti. Kart sınırında bulunan tecrübeli oyuncu ikinci yarıda gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü. Emre gelecek hafta Elazığ deplasmanında görev alamayacak.