info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Enes Ünal, Tarihe Geçti

Enes Ünal,Avrupa Ligi mücadelesinde ilk kez bir resmi müsabakada forma giyerken, kulüp tarihinin de en genç forma giyen oyuncusu unvanını elde etti.

Yeşil-beyazlıların altyapısında gösterdiği performans ile birçok Avrupa takımının transfer listesine giren 16 yaşındaki genç golcü Enes Ünal, A takım ile ilk resmi müsabakasına çıktı. Dün Sırbistan ekibi Vojvodina ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 85. dakikada Sebastian Pinto’nun yerine oyuna dahil olan Enes, Bursaspor tarihinin en genç forma giyen oyuncusu ünvanını Batuhan Altıntaş’tan aldı.
 
16 YAŞINDA AVRUPA MAÇINA ÇIKTI
Bursaspor’un 2013-2014 sezonu hazırlıklarının ikinci etabını gerçekleştirdiği Avusturya’da, kampın yıldızı olarak gösterilen genç yetenek, 16 yaşında iken yeşil-beyazlı forma ile tanıştı. Listenin ikinci sırasında 6152 günlük iken forma giyen Batuhan Altıntaş, üçüncü sırasında 6171 günlük iken şans bulan Fatih Serkan Kurtuluş ve dördüncü sırasında 6189 günlük iken sahaya çıkan Doğanay Kılıç bulunuyor.
 
ENES ÜNAL: "UZUN SÜRE FORMAYI GİYMEYİ BEKLEDİM"
Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Enes Ünal, "Hem takımım hem benim adıma çok önemli bir maçtı. Çok heyecanlıydım. Uzun süre formayı giymeyi bekledim ve sonunda nasip oldu. Çok mutluyum. Maç için de daha iyisi olabilirdi ama avantajlı bir skor ile döndüğümüzü düşünüyorum. Bursa’da iyi bir oyun ile turu geçeceğimize inanıyorum” dedi.