info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fatih Terim: Arda Galatasaray a Gelmek İstiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan ın tekrar Galatasaray a gelmek istediğini açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya'da yaptıkları antrenman sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı."Süper Kupa'yı alarak Galatasaraylıları mutlu etmeye devam ediyoruz. Ümit ederim hepimizin beklentisi olan başarıları da hayırlısı ile kulübümüze kazandırırız. Çalışıyoruz. Galatasaray'a layık olmaya çalışıyoruz, umarım bunu beceriririz." diyerek sözlerine başlayan Terim, oldukça önemli açıklamalar yaptı.

"BU HABERLERİ KİMİN ÇIKARDIĞINI BİLİYORUM"

Fatih Terim, Burak Yılmaz'ın Süper Kupa mücadelesinde oynamaması sonrasında mutsuz olduğu haberleri ile ilgili, "Sizin haber peşinde koşturduğunuzu ve acımasız olduğunuzu biliyorum. Haberleri ben de okuyorum.Açıkcası, bu haberlerin kimler tarafından çıkarıldığını bilecek tecrübedeyim. 4 oyuncumuz var. Bunların hepsini seviyeli bir rekabet içinde tutup en yüksek performansı almak bizim isteğimiz. Oynar, oynamaz o benim bileceğim karar. Başka herhangi bir şey anlatmadan, sakattı, falan onları söylemeden futbolun akışını söylemeye çalışıyorum. Hepimiz profesyoneliz. Herkes hazır olmak zorunda."ifadelerini kullandı.

"KAZANILDIĞI ZAMAN HERKESİN SEVİNMESİ..."

Bir sorun olup olmadığının Burak'a sorulması gerektiğini belirten başarılı antrenör, "Evet dediğimiz zaman herkes hazır, kazanıldığı zaman herkesin mutlu olması gereken bir iş yapıyoruz. Üzerinde durmuyorum çünkü böyle bir şey yok. Baktım huzurlu 2-3 tane kamp geçirdik. Bir şeyler de yazılmalıydı diye bakıyorum ben. Ama varsa bir sıkıntı, onu gidip herkesin huzurunda sorun. Olan bir konu görüşülür. Geldi Burak, ben de hoşgeldin dedim. Galatasaray'da bir şey olursa, onu Galatasaraylılara ben söylerim. Bİr daha tekrarlayayım, kimler tarafından hangi amaçla çıkarıldığını bilecek kadar tecrübeliyim." diye konuştu.

"IBRAHIMOVIC'İ BİLE OKUYORUM"

Transfer gündemi ile ilgili konuşan tecrübeli antrenör, "Birçok isim okuyorum. İbrahimovic'i bile okuyorum Artık şiraze de kaçtı. Galatasaraylı seyirciler ile, taraftarlar böyle bir yaklaşımı hak etmiyor. Biz başkan ile görüştüğümüzde 2 kişiyiz. O bir şey söylemediğine, ben söylemediğime göre.. Ancak mantığa da yaklaşılırsa memnun olurum. Bruma ilgilendiğimiz bir oyuncu, ama 10 yabancı var. Sıkıntımız yok, acelemiz de yok. Bir eksilme durumunda, hazır durumdayız. Bruma ile görüşmeler vardır. Çok doğru olmayan şeyler yaşıyorum. Zorlamamk lazım, çok doğru haberler çıkmıyor." dedi.

"OYNAMAYI İSTEMEYEN GİDER"

Kazım ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan Fatih Terim, "Ben 96'da geldiğimde şu beyanatı verdim. Oynamayı istemeyen gider. Hatırlarsınız bir Arda olayı yaşadık. Yine aynı şeyi söyledim. Oyuncularımız bize gelip, ben oynamak istemiyorum, Kazım başkası, ya da oynamak istiyorum, ben şans alamıyorum dediği zaman da mantık çerçecesi kapsamında bu kapıyı açarız. Bursalı yöneticilerle arkadaşlarımız konuşuyorlar. Herkesin ihtiyaçları olabilir. Asıl olan Galatasaray. Benim yerim de dolar, başkanın yeri de dolar, Burak'ın yeri de dolar. Mühim olan Galatasaray'dır. Olaya böyle bakalım."şeklinde belirtti.

"Dany'İ KORUMAK DA İSTEDİM"

Dany'nin Fenerbahçe'ye karşı oynamamasının yabancı sınırlaması ve kendi düşüncelerinin doğrultusunda gerçekleştiğini vurgulayan antrenör, "Semih-Gökhan-Dany-Chedjou orayı bize sezon boyu götürecekler. Fenerbahçe maçında özür dilerim şaşırtmak istemezdim ama olabiliyor. F.bahçe maçında Amrabat2ın hücum gücünü kullanmak istedim. Biz yabancı oyuncularımız ile bir toplantı yaparak açık açık her şeyi konuştuk. Bir kaç hafta çıkılmadığında olacakları.. Bazı maçlarda bazı oyuncularımız olmayabilir. Şartlara göre kullanabiliriz. O gün 6. yabancı ya Chedjou, ya Amrabat... Oyuncumuzu korumak da istedim açıkcası. Bizim için önemli. O da oynayacaktır." diyerek sözlerini noktaladı.