info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

F.Bahçeliler i Kızdıran Karadeniz Fıkrası

Trabzonspor Genel Kurul üyesi Nurettin Özgenç in, anlattığı Karadeniz fıkrası Fenerbahçe taraftarını kızdıracağa benziyor

Trabzonspor kariyeri boyunca ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne kalır da grubuna bir İtalyan bir Fransız birde Rus takımı düşerde bunun fıkrası olmaz mı?

İşte Trabzonspor Genel Kurul üyesi Nurettin Özgenç, bu fırsatı kaçırmadı ve anlattığı fıkra ile Fenerbahçeliler'i hedef aldı.

İşte Nurettin Özgenç'in Fenerbahçeliler'i kızdıracak Karadeniz fıkrası:

İtalyan Antonin, Fransız Carlo, Rus Dimitrios ve bir de bizum Temel Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmışlar, başlamışlar anlatmaya; İlk söze İtalyan Antonino başlamış demiş ki: "Bizim ülkemizde şampiyon olan takım 3 gün 3 gece kutlama yapar" Rus Dimitrios da: "Bizim ülkemizde şampiyon olan takım 1 tanker votka içerek şampiyonlu kutlar" demiş. Fransız Carlo'da, "Fransa da şampiyon olan takım bir opera salonu dolusu kızla şampiyonluk kutlar' diye söze girmiş.

Sıra bizum Temel'e gelmiş Temel; "Haçan pizum orda şampiyon kim olursa olsun, kutlamasını hep Fenerbahçe'ye yapturiyler bu yüzden pen fazla bişey diyemeyeceğum'" demiş