info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe 2-3 Konyaspor

Fenerbahçe`de Kabus Gibi Bir Gece

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde Aykut Kocaman'ın takımı Atiker Konyaspor'a boyun eğdi. Fernandao'nun kolunun kırılmasıyla morallerin bozulduğu sarı-lacivertli takım, önemli pozisyonlar bulduğu maçta 3 puan kaybetti. Fenerbahçe bu skorla 44 puanda kalırken, Atiker Konyaspor 35 puana yükseldi. Sarı-lacivertli takım bir sonraki hafta ligde Karabükspor deplasmanına gidecek.

Mücadelenin ilk yarısına Fernandao’nun yaşadığı sakatlık damga vurdu. Kaleci Serkan Kırıntılı ile çarpışan Brezilyalı futbolcunun kolunda kırıklar olduğu tespit edildi. Hastaneye götürülen Fernandao ameliyata alındı. Konyaspor golü attı, Kadıköy`de tribünler karıştı Atiker Konyaspor karşısında takımlarını destekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, durum 1-1 olduktan sonra desteğini arttırdı. Ancak Fenerbahçe'nin golünün hemen ardından Bajic skoru 2-1 yapınca tribünler de birbirine girdi.

Golden iki dakika sonra ise tekrar Bajic sahneye çıkarak durumu 2-1 yaptı. Fenerbahçe taraftarından Ali Koç tezahüratı

Fernandao’nun sakatlanmasıyla oyuna giren Robin van Persie, maç boyunca etkisiz görüntüsüyle dikkat çekti. 54. dakikada Ömer Ali Şahiner güzel bir şutla Fabiano’yu avladı: 1-3. İkinci yarıda Ozan Tufan yerine oyuna dahil olan Moussa Sow, 72. dakikadaki golüyle durumu 3-2’ye getirdi. İki takım da orta sahada kritik top kayıpları yaptı. Volkan Şen 81. dakikada kaçırdığı yüzde yüzlük gol pozisyonu sarı-lacivertliler adına önemli bir fırsattı.

Aatıf’ın 84. dakikadaki şutu direkten döndü.