info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe den Sezonun İlk Transfer Bombası

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile para ve Bilica’nın yanı sıra, Bülent Uygun’un isteyeceği bir oyuncu karşılığı el sıkışıldı.

5 yıllık imza

ESKİŞEHİRSPOR forması altında sergilediği başarılı oyunca dikkatleri üzerine çeken Sezer Öztürk, Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta İstanbul BŞB ile oynayacağı maçın ardından İstanbul’a gelerek kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı atacak. Hurriyet'in haberine göre genç yıldızla 5 yıllık anlaşma yapılacak ve Fenerbahçe sezon bitmeden ilk transferini gerçekleştirmiş olacak. Sezer Öztürk’ün ardından yeni sezonda Fenerbahçeli olmalarına kesin gözüyle bakılan Selçuk İnan ve Emenike’nin işi bitirilecek. Sarı lacivertli yöneticiler bu oyuncuları da renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürüyor. İstanbul BŞB maçından sonra Karabükspor’a Emenike için teklif götürülecek.

Sezer Öztürk kimdir?

- Uyruğu: Türkiye-Almanya
- Mevkii: Ofansif orta saha
- Değeri: 2.5 milyon Euro
- Yaş: 25
- Boy: 1.77 cm
- Kilo: 74
- Oynadığı takımlar: B.Leverkusen (2004-06), Germinal Beerschot (kiralık) (2005-06), Nürnberg (2006), Manisaspor (2006-10), Eskişehirspor (2010).
 

Sezer bu sezon ne yaptı?

- Maç: 27
- İlk 11: 24
- Dakika: 2018
- Gol: 7 Asist: 2
- Sarı kart: 7
- Kırmızı kart: 1
 

Transferi Şekip Mosturoğlu bitirdi

Uzun süredir takip edilen, Aykut Kocaman’ın da “Bize katkısı büyük olur” dediği Sezer için yöneticiler ilk olarak hocası Bülent Uygun’a danıştı. Uygun’un genç oyuncu için tam not vermesi ve “Gökhan Gönül gibi Fenerbahçe adına çok yararlı bir transfer olur. Sezer en az 7-8 yıl sarı lacivertli formayı başarıyla taşır. Büyük takımda kendini gösterme fırsatı daha fazla olacaktır” deyince transferin startı verildi. Fenerbahçe yönetiminin bu transfer için yetki verdiği asbaşkan Şekip Mosturoğlu hemen girişimlere başladı ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile bonservis konusunda anlaşmaya vardı. Para ve Bilica’nın yanısıra Bülent Uygun’un isteyeceği bir oyuncu karşılığı Sezer için el sıkışıldı. Halil Ünal da, Aziz Yıldırım ile olan sıkı ilişkisi nedeniyle bu transfere onay verince, Fenerbahçe Sezer Öztürk’ün işini bitirdi.

Sırada Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Karabüksporlu Emanuel Emenike var

BUCASPOR’u bu akşam yenmesi halinde şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacak olan Fenerbahçe, yeni sezonun yapılanması için de düğmeye bastı. Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Karabükspor’un golcüsü Emmanuel Emenike’nin işini büyük oranda bitiren ancak bu iki oyuncu için resmi girişimde bulunmayan Fenerbahçe ilk bombasını Sezer Öztürk ile patlattı. Devre arasında Beşiktaş’ın 8 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı Tabata ile takas etmeyi düşündüğü ama transferini gerçekleştiremediği Eskişehirspor’un genç yıldızıyla her konuda anlaşmaya varıldı.
Gelin, bu işi bitirmek için kolları sıvayan sarı lacivertli yöneticilerden Şekir Mosturoğlu’nun, “Fenerbahçe’de oynar mısın?” teklifine hiç düşünmeden olumlu cevap veren Sezer Öztürk’ün transfer hikayesine bir bakalım...