info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Kadıköy de Sahne Alıyor

Spor Toto Süper Lig in 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kadıköy de Gaziantepspor u konuk ediyor. Sarı-Lacivertliler, 12 Mayıs ta oynanan Galatasaray maçında çıkan olaylar sonunda aldığı ceza nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlarının huzuruna çıkacak.

 

 Fenerbahçe ile Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında bu akşam yapacakları karşılaşmayla birlikte, lig tarihinde 53. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 33-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 8 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe toplam 106, Gaziantepspor ise 53 gol attı.
 
Geçen sezon yapılan her iki maçı da Fenerbahçe 3-1'lik skorla kazandı.
 
ALEX KADRODA YOK
Teknik direktör Aykut Kocaman, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında deplasmanda Spartak Moskova ile yapılan mücadelede yedek bıraktığı Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'ya, bu akşamki lig maçının 18 kişilik kadrosunda yer vermedi.
reklam
 
FENERBAHÇE CEZALI
Gaziantepspor maçını cezası nedeniyle Kadıköy'de kadınlar ve çocukların yer alacağı tribünlere karşı oynayacak Fenerbahçe, üst üste 3. sezon evindeki lig maçlarına cezalı başlayacak.
Taraftarının neden olduğu saha olayları sebebiyle daha önce 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarına Kadıköy'de 2'şer maçlık cezalarla başlayan sarı-lacivertliler, 2012-2013 sezonuna da 5 maç cezalı girecek.
 
Sarı-lacivertli ekip, Futbol Federasyonu'nun geçen sezondan itibaren başlattığı cezalı maçlara kadınlar ve 12 yaş altı çocukların alınması uygulamasıyla, 5. kez cezanın bu şekilde uygulandığı bir maça çıkacak.
 
"Sarı-Kanaryalar" geçen sezondan kalan 5 maçlık cezayla 2. hafta Gaziantepspor maçının yanı sıra Kadıköy'de 4. hafta Mersin İdmanyurdu, 5. hafta Trabzonspor, 7. hafta Beşiktaş ve 9. hafta Medical Park Antalyaspor maçlarını kadınlar ve çocuklara karşı oynayacak.
MUHTEMEL ONBİRLER
Fenerbahçe: Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Christian, Mehmet Topal, Selçuk, Caner, Kuyt, Sow.
Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol, Ivan De Souza, Turgut, Bekir, İbricic, Muhammed, Serdar Kurtuluş, Sosa, inya, Yasin.