info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Kayseri de Rekor Tazeledi

Spor Toto Süper Lig de 4 üncü haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Kadir Has Stadı nda Kayserispor u Caner Erkin in golüyle 1-0 mağlup etti ve deplasmanda üst üste maç kazanma rekorunu 11 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'de 4'üncü haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Kadir Has Stadı'nda Kayserispor'u Caner Erkin'in golüyle 1-0 mağlup etti ve deplasmanda üst üste maç kazanma rekorunu 11 maça çıkardı.

Lige 3'te 3 ile başlayan Fenerbahçe, sahasında oynadığı son maçta Manisaspor ile 1-1 berabere kalarak bu sezon ilk puan kaybını yaşamıştı. Sarı-lacivertliler, Kayserispor karşısında maça hızlı başladı. Henüz 6. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Cristian Baroni çok şık bir şekilde Caner'in önüne bıraktı. Ceza sahasına sol çaprazdan giren Caner, topun gelişine çok sert vurdu ve Fenerbahçe'yi Kadir Has'ta 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe maça hızlı başlayarak üstünlük sayısını elde etti ancak bu dakikadan Kayserispor oyunun kontrolünü eline aldı. Amrabat ve Santana ile etkili olmaya çalışan ev sahibi Kayseri, beraberlik golünü ilk devre boyunca bulamadı.

Fenerbahçe ise golün dışındaki tek pozisyonunu Yobo ile buldu. Köşe vuruşundan gelen topa iyi yükselen Yobo, az farkla auta gönderdi. Maçın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı ise temposuz başladı. Beraberliği aramaya devam eden sarı-kırmızılı ekip, özellikle kanatlardan gelen etkili ortalarla golü aradı. Fenerbahçe savunması ise zaman zaman hata yapsa da ikinci yarının ilk yarım saatinde oldukça başarılıydı.

Dakikalar ilerledikte yorulan ve temposu düşen Fenerbahçe, oyunu kendi sahasında kabul etmeye başladı. 73. dakikada ise kritik bir pozisyon yaşandı. Fenerbahçe kale sahası içinde oluşan karambolde top, Gökhan Ünal'ın önünde kaldı. Sarı-lacivertlileri, Manisaspor karşısında yediği gole benzer bir golü yemekten Yobo'nun son anda yaptığı kritik müdahale kurtardı.

Kalan dakikalar ise Fenerbahçe'nin istediği tempoda geçti. İki takım da önemli bir gol pozisyonuna giremedi ve Fenerbahçe, zorlu deplasmanda Kayserispor'u Caner'in ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyet, Fenerbahçe'nin deplasmanda maç kazanma rekorunu yeniledi. Sarı-lacivertliler, ligde üst üste 11. deplasman galibiyetini aldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 4 maçta 10 puana ulaştı ve yenilmezlik serisini devam ettirdi. Kayserispor ise 3 puanda kaldı.