info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe, Konya’da Darmaduman Aldu: 2-1

Süper Lig 11. haftasında Konyaspor`a konuk olan Fenerbahçe zorlu deplasmandan 2-1`lik mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe ligde üst üste üçüncü yenilgisini alırken, Konyaspor'un yükselişi devam etti. Maçta üç yıldız futbolcusu sakatlanan ve oyuncu değişiklik hakkı dolduğu için maçı 10 kişi tamamlayan Fenerbahçe, Konya'dan ağır yaralı olarak çıktı.

Süper Lig’de bu sezonun flaş takımlarından Konyaspor, 11. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Mücadelenin ilk 11 dakikasında iki gol bulan Konyaspor, farkı arttıracak fırsatları değerlendiremese de taraftarı önünde Fenerbahçe’yi yenerek çok önemli bir zafer elde etti. Fenerbahçe ise, oyuncu değişiklik hakkı dolduğu için 10 kişi tamamladığı maçta,

İrfan Can Kahveci’nin müthiş frikik golüne rağmen ligde üst üste üçüncü yenilgisini alarak kötü gidişe dur diyemedi. Maçın 2. dakikasında Soner Dikmen’in ceza sahası dışından harika golüyle 1-0 öne geçen Konyaspor, 11. dakikada Abdülkerim Bardakçı ile skoru 2-0 yaptı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira 41. dakikada üç oyuncu değiştirerek oyuna erken bir müdahalede bulundu.

İkinci yarıda Luiz Gustavo ve kaleci Altay Bayındır’ın sakatlıkları nedeniyle 72. dakikada oyuncu değiştirme hakkı dolan Fenerbahçe, 81’de Enner Valencia’nın da sakatlanmasıyla kalan dakikaları 10 kişi tamamladı. Karşılaşmanın 84. dakikasında İrfan Can Kahveci’nin frikikten attığı müthiş gol Fenerbahçe’ye yetmedi ve Konyaspor mücadeleyi 2-1 kazandı. Trabzonspor yenilgisinden sonra Avrupa Ligi’nde Antwerp ile berabere kalan Fenerbahçe, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından Konyaspor’a da yenilince son 4 resmi maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak düşüşünü sürdürdü.

Bu sonuçla Fenerbahçe 19 puanla 6. sıraya gerilerken, 20 puana ulaşan Konyaspor 4. sıraya yükseldi.