info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım: 5 Yılda Ulaşmayı Hedefliyoruz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, 1 milyon üye programı kapsamında bulunduğu Van’da taraftarlarla bir araya geldi.

Van'da 1 milyon üye programı kapsamında bulunduğu taraftarlarla bir araya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 1 milyon üyeye 5 yılda ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. 
Başkan Yıldırım şunları ifade etti:
"Van'da şube açmamız istendi. Bizde şubemizi açtık. Amacımız, 1 milyon üyeyi kulübe kazandırmak ardından takımımızı halkın üzerine monte etmektir. Fenerbahçe'nin her oluşumda insanlara yardım etmesini istiyoruz. Şimdiye kadar 40 şube açtık. Bundan sonra buralara gelip gideceğiz.
Burada görmek istediğiniz insanları sporcuları buraya göndereceğiz. Biz 5 yılda üye sayımızı 1 milyona ulaştırmayı amaçlıyoruz. Takımınıza sahip çıkın. Halkın takımını halk kucaklamalıdır. Türkiye'de böyle bir model yoktur.
Bizler burada kalıcı değiliz, 2-3 yıl yada farklı bir zamanda biz ayrılacağız. Artık halkın gelip yönetime girmesini istiyoruz. Burada Fenerbahçe evi kuracağız. Üyelerimizi burada toplayacağız. Mekan içinde tenis kortları, yüzme havuzu gibi sosyal etkinliklerin yapılacağı yerler olacak. Ayrıca çocukların için oyun alanları oluşturacağız. Bu mekanlarımız modül olacak istediğimiz zaman büyütebileceğiz."