info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Moral Arıyor

Spor Toto Süper Lig de geçen hafta aldığı yenilgiyle zirveden 9 puan uzaklaşan sarı-lacivertliler, bu akşam Kadıköy de konuk edeceği Gençlerbirliği karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı nda saat 19.00 da başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda yitirdiği puanlarla zirveden 9 puan uzaklaşan Fenerbahçe, bu akşam sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçında kazanarak moral bulmak istiyor.

Ligde üst üste 4 deplasman maçında kaybederek kötü bir performans ortaya koyan sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisinin önünde çıkacağı mücadelede 3 puanı hedefliyor.

Ligde sahasında çıktığı üst üste 9 maçı da kazanarak, deplasmandaki kayıplarını telafi etmeye çalışan sarı-lacivertliler, başkent temsilcisi karşısında da galibiyet için mücadele verecek.

BEKİR İRTEGÜN VE CANER ERKİN YOK
Fenerbahçe'de sakatlığının tedavisi süren Bekir İrtegün ve PFDK'ın 3 maç ceza verdiği Caner Erkin, Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, deplasmanda üst üste alınan sonuçlarda futbolcuların ortaya koyduğu performanslar nedeniyle 11 kişilik kadrosunda değişiklikler yapabilir.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

6 FUTBOLCU KART CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe'de, Gençlerbirliği maçı öncesi 6 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Ligde 3'er sarı kartları bulunan Alex, Cristian, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam, yarınki maçta da forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 30. haftadaki MKE Ankaragücü maçında cezalı duruma düşecek.