info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk Maçı 30 TL Karşılığında Digitürk’ten İzlenebilecek.

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçına artık sadece bir gün kaldı. Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir heyecanla Shakhtar Donetsk rövanşını bekliyor.

Figiturk, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşı Shakhtar-Fenerbahçe maçı için açıklama yaptı.
 
Digiturk, 5 Ağustos'ta oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşı Shakhtar-Fenerbahçe maçını sporseverlerin 30 TL ödeyerek izleyebileceğini açıkladı.
 
İşte Digiturk'ten yapılan açıklama:
 
"Değerli üyelerimiz,
Sporun en büyük destekçisi ve spora her platformda katkı sağlayan Digiturk, siz değerli üyelerimizin de bildiği üzere Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga ve Brezilya Ligi'nin ülkemizdeki tek yayıncı kuruluşu konumunda bulunmaktadır. Futbola büyük yatırımlar yapan Digiturk ulusal ve uluslararası en prestijli organizasyonları en yeni teknolojilerle sporseverlerin beğenisine sunmaktadır.
 
Bu kapsamda 5 Ağustos gecesi oynanacak Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme rövanş maçı heyecanı Digiturk 203/399 no'lu kanalların yanı sıra www.digiturkplay.com.tr adresi üzerinden 30 TL'ye sporseverlerle buluşacaktır. Bu heyecan dolu maç ayrıca yurtdışında da www.digiturkplay.com üzerinden satın alınarak izlenebilecektir. 
 
Söz konusu maçın yayın hakları diğer yayın içeriklerimizden farklı olarak ayrıca satın alındığı ve statü gereği halihazırdaki spor paketlerimiz dışında yer aldığı için, yeni bir spor içeriği olarak ücretlendirmeye tabii tutulmaktadır. Bu husus geçtiğimiz senelerde oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının yayınlarında da benzer şekilde uygulanmıştır.Ücret konusunda belirlenen rakam ise; Lig TV üyesi olmayan sporseverlerin "izle öde" sistemi ile 3 büyük takımın Anadolu takımlarıyla yaptığı herhangi bir maçı izlemek için ödediği ücrete tekabul etmektedir.
 
Digiturk spor içeriklerini sürekli geliştirmeye; yalnızca futbolda değil, basketbol ve tenis gibi ülkemizde giderek daha fazla ilgi gören spor dallarında da en heyecanlı maçları ekranlarına taşıyarak siz değerli üyeleriyle buluşturmaya önümüzdeki dönemde de devam edecektir.