info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Zenit beIN Sports Kanallarından Canlı Yayınlanacak

Fenerbahçe Avrupa Ligi kadrosu içinde de değişikliğe gitti.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turu macerasına Kadıköy’de Zenit ile başlıyor. Bu sezon kötü gidişata devre arası transferleri ile dur demek isteyen Fenerbahçe Avrupa Ligi kadrosu içinde de değişikliğe gitti. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi kadrosuna Tolgay Arslan, Victor Moses ve Sadık Çiftpınar eklendi. Fenerbahçe Zenit maçı muhtemel ilk 11 merak ediliyor.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 229. maçına çıkacak.12 Şubat Salı günü saat 20:55'de Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe Zenit karşılaşma beIN SPORTS kanallarından canlı yayınlanacak. Bu mücadelenin rövanşı ise 21 Şubat'ta oynanacak.

Fenerbahçe’nin Zenit maçında Volkan, Skrtel, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Tolgay Arslan, Moses, Ayew, Slimani 11’yle sahaya çıkması bekleniyor.

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ KADROSU Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi kadrosuna Tolgay Arslan, Victor Moses ve Sadık Çiftpınar eklendi. Kurallar gereği kadroya üç futbol eklenebiliyor. Bu nedenle Soldado, Mehmet Ekici ve Serdar Aziz kadroda yer almadı. Fenerbahçe’nin UEFA kadrosu şöyle; Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Aksu, Hasan Ali, Isla, İsmail Köybaşı, Şener, Neustädter, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Mehmet Topal, Victor Moses, Tolgay Arslan, Ayew, Valbuena, Jailson, Eljif Elmas, Alper Potuk, Frey, Slimani, Benzia.