info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe’den Hollandalı Bombası

Milli Takımımız’ı Kadıköy’de yıkan isimlerden biri olan Jeremain Lens Fenerbahçe’nin transfer listesine girdi. Sarı-Lacivertli yönetim devre arasında Ukrayna kulübü Dinamo Kiev’in kapısını çalma kararı aldı.

 
Ara transfer çalışmalarını ağırdan alan Fenerbahçe'nin listesine sürpriz bir isim girdi... Sarı-Lacivertliler, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'de forma giyen Jeremain Lens'i gözüne kestirdi!..
 
26 yaşindaki kanat oyuncusu, salı günü Kadıköy'de Hollanda'nın Milli Takımımız'ı yendiği maçta harika bir performans sergilemişti. Maçı izleyen Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Ersun Yanal'ın Lens'e adeta hayran kaldığı öğrenildi. İkilinin devre arasında yıldız futbolcu için harekete geçilmesi konusunda fikir birliğine vardığı belirlendi.
 
Fenerbahçe yönetiminin Ocak başında Lens için Dinamo Kiev'e resmi teklif sunması bekleniyor. Hücumun iki kanadında ve forvette görev yapabilen Jeremain Lens, ismini ilk olarak Nej Nijmegen'de duyurmuştu. Ardından AZ Alkmaar'a transfer olan Lens asıl çıkışını ise PSV formasıyla yaptı. 
 
Performansıyla birçok dev kulübün listesine giren yıldız futbolcu sezon başında 9 milyon Euro karşılığında Dinamo Kiev'e transfer olarak herkesi şaşırtmıştı. Lens, Ukrayna Ligi'nde 12 maçta 2 gol atmayı başardı.
 
 
UKRAYNA BASININA GÖRE KiEV'DE MUTLU DEĞİL!
 
Ukrayna basınına yansıyan iddialara göre Kiev'de aradığı ortamı bulamayan Lens, takımdan ayrılmayı düşünüyor. Dinamo Kiev'in de 9-10 milyon euroluk bir rakama Hollandalı futbolcuyu gözden çıkarabileceği ifade ediliyor. Öldürücü sürati ve çalımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Lens, Milli Takımımız'la oynanan maçta Gökhan Gönül'e çok zor anlar yaşatmıştı. Genç futbolcu gollerinden ziyade asistleriyle ön plana çıkan bir yıldız.
 
KUYT FAKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLİ
Kuyt'ın Fenerbahçe'de oynamasının Lens'in transferinde Sarı-Lacivertli yönetime büyük bir kolaylık sağlayacağı ifade ediliyor.