info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe’nin Kumpas Tişörtleri Yok Satıyor

Fenerbahçe’nin ‘kumpas` mağduru olmasının 5’inci yılı geride kalırken, FETÖ’cü başarısız darbe girişimi sonrasında gündem yine ‘Sarı-Lacivert’ oldu.

Kanarya ve Başkan Aziz Yıldırım’ın yaşadıkları bir kez daha hatırlandı.

Emekli Tümamiral Semih Çetin'in bir TV kanalında FETÖ'nün karşısına ilk olarak “sarı lacivert” bir duvar çıktığını söylemesi, sosyal medyada büyük yankı yaratmıştı. Twitter'da en çok paylaşılan konular arasında yer bulan konuşma, Fenerbahçe taraftarının direnişinin simgelerinden biri olarak kabul edilmişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Başkan Aziz Yıldırım'ın 3 Temmuz 2011 yılında algı operasyonu yapan terör örgütünü deşifre ederken kullandığı ifadeler üzerine üretilen ve üzerinde “Ne şikesi, memleket elden gidiyor/Demedik mi?” yazan tişörtler satış rekorları kırıyor.

2 Ağustos'ta satışa çıkarılan tişörtü hazırlayan Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya “Fenerbahçe taraftarlarının ulaşması için maliyetine yakın bir fiyattan satıyoruz. Ürün, neredeyse daha mağazaların kapısında bitiyor. Hâlâ yoğun talep geliyor. İnternet satışlarımızda da patlama oldu” diye konuştu. Karakaya önümüzdeki perşembe günü de yeni bir tişört daha basacaklarını söyledi ve ekledi: “Bu da mesaj yüklü olacak.”