info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe`nin Transferdeki Hayali Mesut Özil

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’i çalıştıran Unai Emery, Mesut Özil ve Mkhitaryan için açıklamalar yapmış ve bu futbolcuların yedek oturabileceklerini söylemişti. Bu açıklamanın ardından Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transfer iddiaları yeniden gündeme geldi.

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurabilmek için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe’nin, Arsenal forması giyen Mesut Özil’i transfer etmek istediği iddia edildi.

Yaz döneminde sık sık Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil’deki yarım kalan hikaye, somuta dönüşme konusunda daha müsait durumda.

Daha önce Mesut Özil’in takımın lideri olduğunu, ona ihtiyaç duyduğunu ifade eden Emery ve oyuncu arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Fransız Hoca Unai Emery, Mesut’la beraber Mkhitaryan’ın da ayrılmasını istiyor.

Fenerbahçeli olduğu bilinen Özil ailesinin, Sarı-Lacivertli takımla gönül bağı var. Uzun süredir Mesut’la birliktelik yaşayan ve nişanlanan Amine Gülşe de koyu Fenerbahçeli.

31 yaşına girecek Mesut için de son demler yaklaşıyor. Ancak Türk asıllı Alman futbolcunun kazandığı ücret bir hayli yüksek.

Haftalık 300 bin pounda yakın kazanan Mesut’un da transferde fedakarlığı gerekecek. Arsenal’in, Mesut’un gidişi konusunda kolaylık yapması bekleniyor.

Bu sezon Arsenal’de 21 maçta 1269 dakika süre alabilen Mesut Özil, 4 gol atıp 2 kez de asist yapmıştı.