info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fethiyesporlu Oyuncudan Kızdıran Yorum! 5-0 Olurdu!

Fethiyesporlu futbolcu Ahmet Aras, Fenerbahçe maçının 5-0 bile bitebileceğini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Fenerbahçe'yi eleyen PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyesporlu futbolcular Ahmet Aras ve Sabri Turgut, Anadolu Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Maçta gol atan futbolculardan Ahmet Aras, Fenerbahçe'nin çok sağlam pozisyonları olmadığını, ilk golü kendi kalelerine atmalarına rağmen maçın ilk yarısında çok iyi savunma yaptıklarını söyledi.
 
Maça inanarak çıktıklarını dile getiren Aras, "Biz inanıyorduk, hocamız da bize güvendi. Kendisi kısa bir süre önce geldi ama takım savunması üzerine çalıştık. Takımımıza güvenmiştik, inanıyorduk. 106 yıllık seri devam ediyor" dedi.Her Türk çocuğunun mahalle maçlarında bile Fenerbahçe'ye gol atma isteği bulunduğunu vurgulayan Aras, bunu Sabri ile gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduğunu ifade etti.
 
Aras, "Tarih bizi unutmayacaktır. Bu maç çocuklarmıza ve torunlarımıza dahi anı olarak kalacaktır. Bunun için ayrıca mutluyuz" ifadesini kullandı.
 
"Bütün golleri atsaydık maçın skoru herhalde 5-0 olacaktı"Ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü değerlendiren Aras, şunları söyledi:
 
"Top arkadaşımın tam ayağından çıkarken rakip oyuncunun çizgide olduğunu gördüm ama hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Bütün golleri atsaydık maçın skoru herhalde 5-0 olacaktı. Maçtan sonra pozisyonları izledik. 2 pozisyonda da ofsayt yoktu. Üzücü ama yendiğimiz için hiç önemli değil. 4-0, 5-0 bitmesi biraz abartılı olurdu ama sonuç bizi mutlu etti."
 
"Fenerbahçe bize oynama fırsatı tanıdı"
 
Sabri Turgut ise Fenerbahçe'nin kendilerine rahat oynama fırsatı verdiğini belirtti.
 
İlk yarı erken ve talihsiz bir gol yediklerini ifade eden Turgut, "Hocamız, 'Fenerbahçe bize oynama fırsatı tanırsa onları yeneriz' diyordu. Dün akşam da nitekim böyle oldu. Fenerbahçe bize saha içinde müsade etti. Biz de takım arkadaşlarımızla kenetlenerek çok iyi mücadele ettik. Bu da sonuca yansıdı. İlk yarı talihsiz bir gol yedik ama erken toparlanmasını da bildik" dedi.
 
Turgut, bundan sonra hafta sonu oynayacakları Denizlispor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını, daha sonra kupada çıkacak takım için hazırlıklarını sürdüreceklerini anlattı.
 
Maçta takım arkadaşları ile çok iyi kenetlendiklerini dile getiren Turgut, kazanılan galibiyetin de kendileri için iyi bir vitrin olduğunu sözlerine ekledi.
 
Öte yandan lacivert-beyazlı futbolcular Ahmet ve Sabri, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. turunda Galatasaray ile karşılaşmak istediklerini ifade etti.