info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fırsat Düşkünleri

Fenerbahçe nin durumunu fırsat bilen Barcelona, 13 milyon euro vermeye hazır olduğu Andre Santos transferini beklemeye aldı. Güiza yı isteyen Getafe de, sarı-lacivertliler hakkında verilecek karara göre hareket edecek

 

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen ve kamuoyunun yakından izlediği "Şike ve teşvik" davası, İspanyolların da büyük ilgisini çekti. Fenerbahçe'nin, olayların odak noktası bulunması nedeniyle, sarı-lacivertlilerden futbolcu transfer etmek niyetinde bulunan Barcelona ile Getafe, merakla yaşanacakları beklemeye başladı. İki kulübün de ceza konusunda pusuya yattığı, Katalanların Andre Santos, Getafe'nin de Daniel Güiza'yı alabilmek için fırsat kolladıkları ortaya çıktı.
 
Sarı-lacivertlilerin ligden düşürülmesi halinde bu oyuncuları bedavaya ya da düşük bir rakama renklerine bağlamak isteyen kulüplerin transfer komiteleri harekete geçerek, Türkiye'ye adam gönderme kararı aldı.
 
Barcelona Kulübü'nün yöneticileri, Andre Santos ile her konuda anlaşma sağladıklarını, Fenerbahçe ile resmi görüşmeler yapmak için randevu aldıkları bir dönemde bu olayların rastladığına dikkat çekerek, "Artık hiç birşey eskisi gibi değil" yorumunda bulundular. Getafe ise Güiza ile ilgilendiklerini saklamayarak, şike iddialarından çıkacak sonucu beklediklerini ifade ettiler.
 
Büyük düşüş olabilir
İspanyol basını, Getafe'nin Güiza için 1.5 milyon euro, Barcelona'nın ise Andre Santos için 13 milyon euro bonservis bedeli vermeye hazır olduğunu, ancak bu olaylar nedeniyle rakamlarda büyük düşüş görülebileceğini yazdı.