info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Forvet Sinyali

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ara transferde forvet transfer edeceklerinin ipucunuverdi, “Sercan-Elmander-Baros üçlüsü bizi ocak ayına kadar idare eder” yorumunu yaptı

Yıllar sonra yeniden Galatasaray’a dönen Teknik Direktör Fatih Terim, İstanbul B.B. karşısında ummadığı bir yenilgiyle karşılaştı. Rakibin galibiyeti hak ettiğini söyleyen ve onları tebrik eden Terim, dünkü maçın ardından yaptığı basın toplantısında birçok konuya açıklık getirdi. İşte Terim’in konuşmasından satırbaşları:
* Bizim kötü oyunumuz olabilir ama Belediye’nin iyi oyununu bir kenara atmayalım.
* İlk 20 dakikada Galatasaray direksiyondaydı. Ama sonra düşüş oldu. Açıkçası o savaş içinde olmak lazım. Onlar daha çok istediler. Bizim arkadaşlar nedense geri durdular.
* Bizim gibi büyük kulüpler kaybettiğiniz zaman orada kalmamalı, devam etmeli.
* (Lider oyuncu yok yorumuna) Evet bir tane çıkacak içinden. Onu ümit ediyoruz.
* Gol bölgelerinde sıkıntı yaşamayız. Bugün Elmander girebilirdi. Özellikle değişik fizik ve yetenekleri var. Sercan-Elmander-Baros üçlüsü bizi ocak ayına kadar idare eder.
* Takım halinde yaratıcı olmayı hedefliyoruz. İçimizde yaratıcı olanlar var. Bugün olmayabilir ama içinde yetenekli bazı arkadaşlarımız var.
* Galatasaray hazırlık dönemini hakikaten iyi geçirdi. Beklentiler doğaldır. En çok üzülen bizleriz, iyi başlayamadık.
* İnanıyorum ki, Arena’da daha iyi olacağız. İnşallah kazanma alışkanlığını geri getireceğiz. Bir değişimin olması gerektiği ortada. Ben de her gün bir şeyler öğreniyorum. 6-7 senedir kulüpten uzaktayım. Dolayısıyla bir takım değişimler devam etmeli. Maalesef beklenmedik sürprizler ile karşılaşıyorsunuz.
* Arda’nın gidişine üzüldüğümü ifade ettim. Bugün o konuya dönmek Galatasaray’a bir şey getirmez. O yüzden söylediğim her şey yanlış anlamaya müsait. Diğer oyunculara haksızlık olur.
* Baros’u kötü oynadığı için kenara aldım. Ne yaptım? Kazım ile Sercan’ı ileriye aldım. Yorulmuş gördüm. İyi de oynamadı.

Sabri’ye tezahürat

Arda’nın, Atletico Madrid’e transferi sonrası takım kaptanlığına getirilen Sabri Sarıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a karşı pazubantı taktı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Sabri’yi maç öncesi tribüne çağırırak sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, “Büyük kaptan” tezahüratı yaparak başarılı futbolcuya moral aşıladı.

Ç.Rize’den, Belediye’ye
Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray’ın başında tam 2 bin 731 gün sonra lig maçına çıktı. 2003-2004 sezonunun 26. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda, Çaykur Rizespor’a 2-1 yenildikleri maçtan sonra istifa ederek, görevi Gheorghe Hagi’ye teslim eden sarı-kırmızılı teknik adam, üçüncü dönemine yine Olimpiyat’ta mağlubiyetle başladı.