info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray 2-1 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın en önemli maçında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti.

Türk Telekom Arena'da oynanan ve 4 kırmızı kartın çıktığı mücadelede Trabzonspor'un golünü penaltıdan Erkan Zengin atarken, Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 63. dakikada Podolski ve 89. dakikada penaltıdan Selçuk İnan kaydetti. 

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 37'e yükselterek 3. sıraya çıkarken, Trabzonspor 27 puanda kaldı. 

İŞTE İLK 11'LER! 
Galatasaray: 
Muslera, Chedjou, Hakan, Koray, Carole, Selçuk, Donk, Olcan, Sabri, Podolski, Umut 

Trabzonspor: 
Onur, Cavanda, Aykut, Mustafa, Bosingwa, Özer, Akakpo, Sefa, Erkan, Marko Marin, Muhammed Demir 

SNEIJDER KULÜBEDE 
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor maçında büyük sürpriz yaparak Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'i yedek soyundurdu. Sarı kırmızılılarda ayrıca Denayer, Linhnes, Bilal, Emre Çolak ve Rodriguez yedek bekledi. HAMİ MANDIRALI'DAN AKAKPO SÜRPRİZİ Trabzonspor'da yaşanılan sakatlıklar nedeniyle özellikle ön libero mevkiinde sıkıntı yaşayan ve bu bölge için hafta içindeki tüm idmanlarda Jose Bosingwa'yı deneyen teknik direktör Hami Mandıralı maç öncesi sürpriz bir hamle yaparak Akakpo'ya görev verdi. Asıl bölgesi ön libero olan ve M'Bia'nın gidişinden sonra o boşluğu doldurmak üzere alınan Serge Akakpo'ya ilk kez ilk 11'de görev veren Mandıralı Jose Bosingwa'yı da tekrar sağ beke çekti. Devre arası transferinde 1461 Trabzon'dan kiralık olarak kadroya dahil edilen 28 yaşındaki Togo'lu oyuncu ligde sadece geçen hafta Kayserispor karşısında son 15 dakika forma giymişti. 

TRABZON'UN YEDEKLERİNDE FORVET YOK 
Ligin özellikle ikinci yarısında sakatlıklardan başı bir türlü kurtulmayan Trabzonspor, Galatasaray karşısına hamle şansı az bir yedek kulübesiyle başladı. Sahaya tek forvet olarak çıkan Muhammet Demir dışında kadroda başka santraforu bulunmayan bordo mavililerde teknik direktör Hami Mandıralı genç golcü Muhammet Beşir'i de kadroya dahil etmedi. 

ERKAN PENALTIYI BIRAKMADI 
TT Arena'da 24. dakikada kazanılan penaltı öncesi topun başına geçen hafta Kayserispor karşısında penaltı kaçıran Muhammet Demir geldi. Ancak penaltıyı kazandıran Erkan Zengin topu bırakmak istemedi. İkili bir süre kendi aralarında konuştuktan sonra Erkan Zengin Muhammet'i öperek gönlünü aldı ve penaltı atışını kullanarak gole çevirdi.