info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Brumayı Borsaya Bildirdi

G.Saray Kulübü Bruma transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı bir süreç yaşayan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı - kırmızılı yönetim ismi gündemde olan Portekizli Bruma için ilk adımını attı.
 
Galatasaray yönetimi, Portekizli Bruma'nın transferi için Portekiz'in Sporting Lizbon kulübü ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
 
Şampiyonlar Ligi kadrosunun UEFA’ya bu gece TSİ 01.00’e kadar teslim edilecek olması nedeniyle pazarlığı sonlandıran Galatasaray, genç yeteneği de listesine dahil edecek.
 
Bruma 12 milyon euroluk bonservis bedeliyle Galatasaray’ın tarihindeki en pahalı ikinci isim oldu. 5 yıllık protokol yapılan Bruma’nın her sezon için 1.6 milyon euro garanti para alacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı kulüp, 2000 yılında Mario Jardel için Porto’ya 16 milyon euro ödemişti.
 
Türkiye’de tavan yaptı
 
Bruma, Türkiye’de düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası finallerinde Portekiz Milli Takımı forması giyerken müthiş bir performans ortaya koydu. Kanatlarda görev yaparken 4 maçta 5 gol kaydeden genç yetenek, 2 kez de asist yaptı. Aralarında Chelsea ve Real Madrid’in de yer aldığı devlerin ilgisini çeken Bruma’nın adresi Galatasaray oldu.