info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray da Gözler Bu 3 lüde!

Galatasaray da transfer çalışmaları 3 koldan sürüyor. Bir yandan Reyes i bekleyen sarı kırmızılılar, diğer yandan da, forvet hattı için dünyaca ünlü iki yıldızdan haber bekliyor. Bu isimler Diego Forlan ve Didier Drogba...

Galatasaray'da gözler, Jose Antonio Reyes, Diego Forlan ve Didier Drogba üçlüsüne çevrildi. Jose Antonio Reyes'in kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi beklenirken, Diego Forlan'ın durumu ise belirsizliğini koruyor.  Uruguaylı yıldız,  milli takım kampında yaptığı açıklamada, Madrid'de, 2 yıl daha kalmak istediğini ifade ederken, sarı kırmızılıların cephesinde ise pürüzlerin giderilmesi için yoğun çaba var. Dün Drogba cephesinden gelen haber,  Galatasaray yönetiminin bir numaralı hamle planı olan Fildişi Sahilli yıldızın yeniden gündeme gelmesini sağladı.

Drogba'nın menajeri Thierno Seydi'nin, Bülent Tulun'u arayarak,  Drogba'nın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını iletmesi, camiayı heyecanlandırdı. Yıldız golcünün Chelsea'den 3 yıllık kontrat istemesi, ancak Londra kulübünün 1 yıllık sözleşme önermesi, Drogba'yı Türkiye'ye yöneltti. Ayrıca Chelsea ile anlaştığı ve Drogba'yı kadrosunda tutmak istediği öne sürülen Hiddink için Londra defterinin kapanıyor olması ihtimali de, Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.