info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Farklı Turladı

Ziraat Türkiye Kupası nda Galatasaray, Türk Telekom Arena da konuk ettiği 2. Lig takımı Adana Demirspor u 4-1 mağlup etti ve 4. tura yükseldi. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren goller, Sercan (2), Ayhan ve Engin den geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği 2. Lig takımı Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti ve 4. tura yükseldi. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren goller, Sercan (2), Ayhan ve Engin'den geldi.
Galatasaray farklı turladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği 2. Lig takımı Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti ve 4. tura yükseldi. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren goller, Sercan (2), Ayhan ve Engin'den geldi.

Konuk takım Adana Demirspor, maça hızlı başlayan taraf oldu. Türk Telekom Arena'da kendilerine ayrılan bölümü dolduran taraftarının da etkisiyle hırslı oynayan Adana temsilcisi, maçın 11. dakikasında gole de çok yaklaştı. Servet'in büyük hatası sonucunda, kaleci Ufuk'la karşı karşıya kalan Raşit'in vuruşunda, Ufuk Ceylan güçlükle kornere çeldi.

Galatasaray kalesinde gol arayan Adana Demirspor, 16'da ise golü kalesinde gördü. Engin Baytar, sol taraftan topu iyi taşıdı. Ceza sahasının sol tarafında Engin'in pasıyla topla buluşan Sercan Yıldırım, içeriye ortaladı. Orada topa dokuna Ayhan, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra ise oyunun kontrolü Galatasaray'ın eline geçti. Farkı artırmak için baskı yapan Sarı-kırmızılı ekip, 37'inci dakikada da bu golü buldu. Ceza sahasında topla buluşan Ayhan'ın sert şutu direkten döndü. Dönen topu ise Engin Baytar filelere gönderdi ve Galatasaray adına durumu 2-0 yaptı.

Bu golden sonra direnci düşen Adana Demirspor, 41'de de kalesinde 3. golü gördü. Sağ kanattan hareketlenen Sabri, bekletmeden Mertan'ı topla buluşturdu. Genç oyuncunun ara pasıyla poziyona giren Sercan Yıldırım ise, çok şık bir vuruşla kalecinin üzerinden topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Galatasaray'ın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısı ise ilk yarıda olduğu gibi Adana Demirspor'un üstünlüğü ile başladı. Çok net gol pozisyonlarından yararlanamayan Adana Demirsporlu hücum oyuncuları, farkı bir türlü azaltamadı. Güçlü rakibi Galatasaray karşısında 3-0 mağlup durumda olmasına rağmen, oyun disiplininden kopmayan ve sürekli gol arayan konuk takıma, Ufuk Ceylan tek başına direndi.

60'dan sonra yeniden dengeyi kuran Galatasaray, 67'inci dakikada ise Sercan Yıldırım'ın golüyle durumu 4-0 yaptı. Sabri'nin taç atışını iyi takip eden Ceyhun Gülselam, zor pozisyonda Sercan'a çevirdi. Sercan Yıldırım'ın da dönerek vuruşu, filelerle buluştu.

Bu golün ardından yine oyunun kontrolü Adana Demirspor'a geçti. Üst üste net pozisyonlar yakalayan konuk takım, aradığı golü de maçın 74'üncü dakikasında buldu. Servet'in büyük hatasıyla topla buuşan Raşit arka direğe ortaladı ve orada kafayı vuran Erçağ Evirgen, skoru 4-1'e getirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında da Adana Demirspor'un gol arayışları vardı. Ancak bu ataklar sonuçsuz kaldı ve Galatasaray sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını 4. tura yazdırdı.

GALATASARAY: 4 - ADANA DEMİRSPOR: 1
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Muharrem Yılmaz, Neşet Merdin
Galatasaray: Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam, Mertan Caner Öztürk, Engin Baytar (Dk. 70 Okan Derici), Ayhan Akman (Dk. 46 Aydın Yılmaz), Riera (Dk. 82 Berk Yıldız), Sercan Yıldırım
Adana Demirspor: Şener Özcan, Tunay Acar, Hakan Vural Koçaslan (Dk. 64 Süleyman Varlık), Soner Ergençay, Burak Keskin, Uğurtan Çepni, Lütfi Tanıl Özer (Dk. 46 Halil Cihan Ünal), Burhan Coşkun (Dk. 46 Erçağ Evirgen), Emre Hasan Balcı, İlhan Aydoğdu, Reşit Sevindir
Goller: Dk. 16 Ayhan Akman, Dk. 37 Engin Baytar, 41 ve 67 Sercan Yıldırım (Galatasaray), Dk. 74 Erçağ Evingen (Adana Demirspor)
Sarı kartlar: Dk. 19 Lütfi Tanıl Özer, Dk. 32 İlhan Aydoğdu (Adana Demirspor), Dk. 32 Ayhan Akman (Galatasaray)