info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Gaziantepi 2 Golle Geçti

Galatasaray sahasında yenemediği tek süper lig takımı Gaziantepspor u 2-1 le geçti

Şampiyonun TT Arena’daki gala gecesi beklendiği gibi geçti. Galatasaray, dördüncü yıldız yolunda ilk adımı dün gece attı ve Gaziantepspor’u 2-1 yendi.
 
Burak krizi, Arda transferi, yabancı kontenjanı derken maç ikinci plana inmişti. Ne var ki, pazartesi olmasına karşın tribünler coşkulu, Galatasaray ise ilk bölümde istekli ve organizeydi.
 
Dakikalar 9’u gösterirken Barcelona ölçeliğinde bir gol geldi. Melo, baskı ile kazandığı topu Hamit’e verdi. Durmayan top Sneijder ile estetik, Drogba ile akıl kazandı. Burak ise son noktada bencil değil hayli cömertti. Aradan kaçırdığı Sneijder, iğne deliğinden adeta geçirdi ve Karcemarskas’ın altından topu filelere yolladı. O ana kadar bir de Hakan Balta’nın ortasında Drogba’nın kaçırdığı pozisyon vardı.
 
Hakan Balta dün bir bek değil de bir kanat oyuncusu gibiydi. Ortalar yaptı, atağa katıldı, pozisyona girdi, gol kaçırdı.. Özetle her an bir aksiyonun içindeydi.. İlk yarı sonunda iki kez gole çok yaklaştı ama atamadı. İlk yarı da bir de Drogba’nın kaleye vurmak yerine Burak’a attırmak istediği ama Karcemarskas’ın önlediği tehlike yaşandı.
 
İkinci yarı Galatasaray yine golle başladı. Sneijder’in pasında kontrolsüz giren Karcemarskas, Burak’ı indirdi. Mini zirveden sonra topun başına kral geçti ve farkı ikiye çıkardı. 59’da Sneijder’in şutunda Karcemarskas başarılıydı. 73’te Muhammet altı pastan dokundu, Muslera önledi. Genç yıldız iki dakika sonra ise Chedjou ve Melo’nun yanında röveşata ile jeneriklik bir gole imza attı. Son bölümde heyecan yükseldi. Uzatmada Melo’nun ters kafası yürekleri ağızlara getirdi. Cim-Bom kolay maçı zora soktu ama kazanmasını bildi. İki yıldır TT Arena’da kâbusu olan Gaziantep’i bu kez devirdi.