info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray-Östersunds Maçına Hazır

Galatasaray, Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 2-0’ın rövanşında bu akşam Östersunds’u ağırlayacak.

Cim Bom, rakibini farklı geçip üst tur biletini almak için sahaya çıkacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İsveç deplasmanında karşılaştığı Östersunds’a 2-0’lık skorla kaybetmişti. Rakip takımın sahasında oynanan mücadelede etkili olmakta güçlük çeken Cim Bom, neredeyse pozisyon bile bulamadığı maçın ardından rövanşa bu akşam çıkacak.

Cim Bom, TT Stadı’nda taraftarı önünde Östersunds’u farklı geçip bir üst tur biletini almayı planlıyor. Mücadelenin ilk anından itibaren rakip kaleye baskı kuracak olan Aslan, erken goller bulmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın Östersunds ile yapacağı rövanş maçı, bu akşam saat 20.30'da başlayacak ve D Smart'ın Smart Spor Kanalı'ndan canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet, Carole, Selçuk, Tolga, Yasin, Sinan, Belhanda, Gomis

Östersunds: Andrew Mills, Pettersson, Papagiannopoulos, Widgren, Mensah, Mukiibi, Sema, Bachirou, Nouri, Gero, Ghoddos

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşmaya yaklaşık 30 bin Sarı-Kırmızılı taraftarın gelmesi beklenirken, Galatasaray taraftarının önünde turu geçecek skoru almak istiyor. Tribünlerin desteğini arkasında hissedecek olan Aslan, karşılaşma sonunda alacakları sonuçla taraftarlarını da evlerine mutlu göndermek istiyor. 520 gün sonra ilk... Sarı-Kırmızılı ekip, Östersunds karşılaşması ile beraber 520 gün sonra ilk kez taraftarının önünde bir Avrupa Kupası maçına çıkacak.