info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasarayda Hatalı Hamza Hoca Çıktı

Rakamlar da "Hamza Hoca Hatalı" diyor

Hamza Hamzaoğlu maçın ardından, “Suçlu benim, yaptığım değişiklik olumlu yansımadı” dedi. Yasin kenara gelmeden 11 şut atan Galatasaray, değişikliğin ardından 1 şutta kaldı. Yine bu tercih sonrası Başakşehir’in yüzde 24 olan topla oynama oranı, yüzde 41’e çıktı.
 
RAKAMLAR da ‘Hamza Hoca hatalı’ diyor... 2-2 sona eren Başakşehir maçı sonrası, “Hata yaptım, özür dilerim” diyen G.Saray’ın hocası Hamzaoğlu, soyunma odasında da faturayı kendine kesti. 2-0 öne geçtikleri maçta beraberliğe razı olan genç hoca takımına, “Suçlu benim. Yaptığım değişiklikler olumlu yansımadı” ifadesini kullandı. İstatistikler de, Hamzaoğlu’nu doğruladı. 65. dakikada maçın en iyilerinden Yasin’in yerine Dzemaili girince bakın neler değişti...
 
TOP HAKİMİYETİ HEMEN DÜŞTÜ
YASİN Öztekin çıkmadan önce topla oynama yüzdelerinde yüzde 73’e yüzde 27’lik Galatasaray üstünlüğü vardı. Yasin çıkıp yerine, Dzemaili girdikten sonra Başakşehir maç genelinde topla oynama yüzdesini, yüzde 14 artırıp,  yüzde 41’e çıkardı.
 
ATILAN ŞUTTA İNANILMAZ AZALMA
YİNE Yasin Öztekin’in oyunda kaldığı süre boyunca Galatasaray, Başakşehir kalesine tam 11 şut çekti. Yasin yerini Dzemaili’ye bıraktıktan sonra kalan sürede Galatasaray rakip kaleye sadece 1 isabetli şut çekebildi. Bu aralıkta kalesinde 2 gol gördü.
 
HEDEFTEKİ İSİM BRUMA OLDU
SKORUN 2-2 olması üzerine Galatasaray taraftarının hedefindeki isim Bruma’ydı. Hamzaoğlu’nun en çok eleştirildiği noktalardan biri de Bruma’nın sahada kalıp, Yasin’in kenara alınmasıydı. Portekizli Bruma, maçta 3 top kaybı ve 6 pas hatası yaptı.