info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasarayın Yıldızına 8 Milyon Euro

Galatasaray geçen yıl takımın neredeyse tamamını değiştirirken, Elmander i bonservisi elinde olduğu için sıfır maliyetle sarı kırmızılı renklere bağlamıştı.

Yüksek bir rakamla transfer edilmediği için Elmander birçok insanda soru işareti uyandırmıştı. Fransa'nın Toulouse takımında kariyeri yükselişe geçen Elmander, Premier Lig'de Fransa'daki çizgisinin gerisinde kalınca Galatasaray'a transferi acaba ile karşılanmıştı. Acabalar ile sarı kırmızılı takımındaki kariyerine başlayan Elmander ise beklentilerin çok çok üstüne çıkarak, sarı kırmızılı forma ile müthiş bir performans gösterdi.

Elmander'in üstün performansı ise başta Rus kulüplerinin ilgisini çekmiş durumda. Elmander'e iki Rus Kulübü'nün resmen talip olduğu bildirildi. Sarı kırmızılı kulübe gelen teklifler içinden biri ise 8 milyon euro. Galatasaray bu kez transferde deyim yerindeyse turnayı gözünden vurmuş gibi. Sıfır maliyetle transfer edilen Elmander'in bu sezon yaptığı müthiş katkının yanı sıra eğer satılması düşünülürse sarı kırmızılı kulübe çok önemli bir gelir kazandırmış olacak.