info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gelecek Hafta İstanbulda

Atletico Madrid’in yıldızı Diego Ribas, Fenerbahçe ile görüştüğünü itiraf etti ve hafta başında İstanbul’da olacağını açıkladı.

Globo Esporte'ye konuşan Diego Ribas, "Fenerbahçe ile her konuda anlaştık. Artık bu konuda konuşmak beni rahatsız ediyor. Hala birkaç küçük detay var ancak büyük ihtimalle üç yıllık sözleşmeye imza atacağım. Şimdi Atletico'ya veda etme zamanı ve yakında İstanbul'a gideceğim. Önümüzdeki hafta başında orada olacağıma inanıyorum" dedi.
 
Santos'tan teklif aldığını doğrulayan Brezilyalı yıldız, "Benim için Santos'un ayrı bir yeri var ancak her zaman Avrupa'da oynamaktan büyük keyif aldım. Türkiye'den Beşiktaş'ta beni teklif yaptı. Almanya ve İspanya'dan da öneriler oldu. Ama en ilginç teklif Fenerbahçe'den geldi" ifadelerini kullandı.
 
Real Madrid yenilgisi sonrası ayrılık kararı aldığı yönündeki iddiaları da yalanlayan Diego Ribas, "Şampiyonlar Ligi'nin hiçbir etkisi yok. Kaybettiğimiz için tabi ki çok üzüldüm ancak biz Fenerbahçe ile bir anlaşma yaptık" diye konuştu.
 
Son olarak Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone hakkındaki görüşlerini de belirten başarılı futbolcu, "Onunla ilişkim her zaman iyi oldu. Tabi bir kaç maçta kenarda oturmak beni üzdü. Ama bunlar normal şeyler. Her oyuncu oynamak ister. Ama her zaman Simeone her türlü olumsuzluğun üstesinden gelmemde bana yardım etti. O muhteşem bir antrenör ve şimdiye kadar çalıştıklarım arasında en iyisi. Benim ona duyduğum saygı hayranlığımın bile üstünde" dedi.