info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2070
Dolar Satış
:
32.2650
Euro Alış
:
34.6075
Euro Satış
:
34.6698
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

G.Saray Bir Kültürdür

Aysal: “G.Saray’ı anlamak için Sami Yen ve arkadaşlarının kulübü hangi şartlarda kurduklarına iyi bakmak gerekir.”

 

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, dün ‘Cumhuriyetin 100. Yılında G.Saray Kültürü’ konferansına katıldı. Eski bakanlardan Fikri Sağlar, eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç gibi isimlerin de katıldığı toplantıda konuşan Aysal, G.Saray’ın spor kültürünün spor kulübünün kurulmasından çok daha önceye dayandığını vurgulayarak şunları söyledi: “G.Saray temeli, kültürlü bir yapıdan gelen dünyanın sayılı ve en büyük kulüplerindendir. Kısır dedikodulardan ve çekişmelerden uzak bir şekilde böylesi bir konuda konuşmaktan son derece memnunum. G.Saray’ın spor kültürü spor takımızın kuruluşunda çok eskisilere dayanır. G.Saray, her zaman hem spor da hem de kültürde öncü olmuştur.
G.SARAY’I anlamak için Sami Yen’i ve arkadaşlarının kulübü hangi şartlarda kurduklarına bakmak lazım. Fedakârlık ve cesaretin yanı sıra birçok özelliği barındırır. Her zaman liderlik anlayışımız olmuştur.
 
‘MİSYONUMUZ VAR’
SPORDA kardeşilik ve dostluğun, Fair-play’in ilk örneklerini verdik. Gündüz Kılıç’ın “G.Saray bir his takımıdır. Renklerine aşık futbolcuların takımıdır. G.Saray, şımarıkları, kendini beğenenleri sevmez. G.Saray, bir halatı hep beraber çekenlerin hep beraber mücadele edenlerin takımıdır” sözü G.Saray’ın spora bakışını en iyi şekilde anlatıyor. Bir spor kulübü olmaktan öte modern dünyanın temsilci olan G.Saray’ın bu misyonu her zaman devam edecek.”