info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

G.Saray Galibiyeti En Güzel Hediye

Fenerbahçeli futbolcular Galatasaray galibiyetini Başkan Aziz Yıldırım a hediye etti. Sarı lacivertli oyuncular adına bugün Metris Cezaevi’ne giden Volkan Demirel, Başkan Yıldırım a iki kupa sözü verdiklerini söyledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kalecisi Volkan Demirel, ''Futbolda şike'' davasında tutuklu yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Metris Cezaevi'nde Yıldırım ile görüşen Volkan, çıkışta yaptığı açıklamada, Galatasaray galibiyetinin mutluluğunu Aziz Yıldırım ile birlikte yaşamak istediğini, ziyarette başkana iki kupa sözü verdiğini bildirdi.
"G.Saray galibiyeti en güzel hediye"

Galatasaray galibiyetinin mutluluğunu Aziz Yıldırım'la paylaşmak için ziyarete geldiklerini ifade eden Volkan, ''Galatasaray galibiyetinin mutluluğunu beraber yaşamak için başkanımızı ziyaret ettik. Çünkü onun Galatasaray galibiyetlerinde, daha doğrusu bütün galibiyetlerde ne kadar mutlu olduğunu bildiğim için bugün de kendisini ziyaret etmek istedim. Kendisini gördüğümde gerçekten çok mutluydu, taraftarlarımıza, bütün futbolcu arkadaşlarımıza, yönetimdeki ağabeylerimize, hocalarımıza herkese çok selamlar söyledi. Çok da iyi gördüm. İnşallah da en kısa zamanda yanımıza gelecektir. Onun sözünü verdim içeride, söylemekten de sakınmıyorum kendimi. 'İnşallah iki kupayı birden beraber kaldıracağız' dedim. 'Ama beraber kaldıramazsak da sana söz veriyoruz, buraya iki kupayı getireceğiz' dedim başkanımıza. Konuştuklarımız bunlardı'' ifadelerini kullandı.

Yıldırım'a, Galatasaray derbisine dair bir hediye getirip getirmediği yönündeki soruya ise Fenerbahçeli futbolcu, ''En büyük hediye Galatasaray maçındaki galibiyettir. O zaten ondan başka hediye istemezdi bizden. Ben biliyorum onu. Aldığımız galibiyet çok güzel bir hediye olmuştur'' cevabını verdi.

Aziz Yıldırım'ı çok iyi gördüğünü belirten Volkan, ''Özlemişiz başkanımızı. İnşallah artık bizi kavuştursunlar. Biz onun ailesiyiz, biz onun çocuklarıyız. İnşallah da en kısa zamanda başkanımız yanımıza gelecektir'' şeklinde konuştu.