info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

G.Saray’da Gizli Hedef Edin Dzeko

Galatasaray sağ gösterirken sol vurdu! Sarı kırmızılılar İngiltere’den bir süper yıldızı kadrosuna katmak için Ocak ayını bekliyor.

Roberto Mancini'nin gelişiyle birlikte gözünü Avrupa'nın süper yıldızlarını diken Galatasaray, devre arasında bombayı patlatacak!
 
Ada'daki menajerlerin kulislerde konuştuğu konu ise Manchester City ve Galatasaray arasında pazarlıkların her an başlayacağı yönünde. Mancini, eski öğrencisi Edin Dzeko'yu Galatasaray'da görmek için yönetime rapor verdi, Ünal Aysal da 'Tamam' dedi.
 
Daily Mail'deki iddialara göreyse Edin Dzeko'nun peşinde sadece Galatasaray yok. Atletico Madrid ve Napoli de yıldız oyuncuyu transfer etmek istiyor. 27 yaşındaki oyuncu için Tottenham Hotspur'un da devreye girebileceği iddia ediliyor.
 
Wolfsburg'da 85, Manchester City'de ise 44 gol kaydeden ve 142 maçta 117 kez gol sevinci yaşayan Dzeko'nun Agüero ve Negredo'nun arkasında kalmaktan dolayı çok mutsuz olduğu gelen bilgilere arasında.
 
Galatasaray'ın bu hamleyle Torres-Burak takasında para vermemek adına Chelsea'ye gözdağı vermek istediği de iddia ediliyor. İki kulübün bu hafta görüşeceği de konuşuluyor.