info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Her Geçen Gün Daha İyi Oynuyorum

Galatasaray ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, her geçen gün daha iyi performans sergilediğini ifade etti. Sarı kırmızılılara Manisaspor karşınında galibiyeti getiren golü kaydeden Selçuk İnan ise, attığı golün anlamının çok büyük olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Manisaspor'u 1-0 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sezon başında kendisi için yapılan eleştirilere cevap vermek istemediğini belirtti.

Muslera, ''Bir kaleci olarak benim için önemli olan her geçen gün, her geçen maç daha da iyiye gitmek, daha iyi performans gösterebilmek. Bunu da becerdiğimi düşünüyorum. Hem benim performansım hem de takımın performansı her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bugün de güzel bir galibiyet geldi. Devre arasında kafamız rahat girmek istiyorduk, bunu da başardık'' şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in çok kaliteli bir lig olduğunu dile getiren Muslera, ''Buraya gelmeden önce çok iyi bir lig olduğu yorumları yapılmıştı. Buraya geldim bunu bire bir görme fırsatım oldu. İtalya, İspanya liginden çok farklı olmadığını düşünüyorum. İtalya ve İspanya ligleri belki biraz daha fazla izleniyor olabilir ama kalite anlamında gayet iyi olduğunu, mücadeleci bir lig olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Fernando Muslera, iyi bir takıma sahip olduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ''Bütün takımın koyduğu hedef şampiyonluk. Zor maçlar geçirdik. Yeni yılda da bizi daha zor maçlar bekliyor. Takım olarak tek düşüncemiz şampiyon olmak'' ifadelerini kullandı.

Uruguaylı kaleci, Manisaspor kalecisi İlker Avcıbay'ın kendisi hakkında 'İlk yarının en iyi kalecisi''  demesi hakkında ise ''O'na çok teşekkür ederim, yetenekli ve deneyimli bir kaleci. Bir kaleci olarak özellikle Galatasaray'da oynuyorsanız maksimumunuzu  vermelisiniz. Ben de bunu yapıyorum'' diye konuştu.

ELMANDER: BU TAKIMIN BİR PARÇASI OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM
Galatasaray'ın golcü oyuncusu Johan Elmander, sarı-kırmızılı takımın bir parçası  olduğu için gurur duyduğunu söyledi.

Manisaspor ile zor bir maç oynadıklarını anlatan İsveçli oyuncu, ''Rakibimiz güçlü bir takım ve iyi performans sergiliyorlar. Fakat bugün defansta iyi bir oyun sergiledik. Oyunu bırakmadık, maçın sonuna doğru çok güzel bir gol attık. Kazandığımız için ve özellikle bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Ayrıca Galatasaray çok iyi bir ekibe sahip ve kadroya girmek oldukça zor'' dedi.

Takımı adına goller attığı için mutlu olduğunu kaydeden Elmander, ''Ancak gollerin kimin attığının çok fazla önemi yok. Kazanmaya yardımcı olduğum için mutluyum. Ligin ilk yarısı için çok fazla hedefim yoktu, hedefimiz genel olarak sezon sonuna yönelik. Bu hedefi gerçekleştirmek istiyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

SELÇUK: GOLÜN ANLAMI ÇOK BÜYÜK
Yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Selçuk, attığı golün anlamanın çok büyük olduğunu, çünkü 3 puan aldıklarını söyledi.

Selçuk, 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu kaydederek, ''Ne olursa olsun 3 puanla bitirmek ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada farkı açmak istiyorduk. Bunu da başardık. Golümün anlamı çok büyük, çünkü 3 puanı getirdi'' dedi.

İki frikik golünü de eski takımları Trabzonspor ve Manisaspor'a atmasıyla ilgili bir soru üzerine Selçuk, ''Evet böyle nasip oldu, kısmet, ne diyeyim'' demekle yetindi.

Selçuk, ilk yarıda hedefledikleri yerde olduklarını vurgulayarak, ''Biz şu anda hedeflediğimiz yerdeyiz. Ancak sezon sonunda ligi lider de bitirsek iş bitmiyor, hedefimiz şampiyonluk. Adım adım ilerliyoruz. Umarız bunun sonunda, özlenen, beklenen şampiyonluğa ulaşırız'' diyerek sözlerini tamamladı.