info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Her Kulvarda Farklı 11

Galatasaray da transfer çalışmalarıyla birlikte yeni sezon hazırlıkları da tüm hızıyla sürerken teknik direktör Fatih Terim in yoğun geçecek sezonda Şampiyonlar Ligi , Süper Lig ve Türkiye Kupası nda mücadele edecek 3 farklı takım planladığı öğrenildi.

 

Tecrübeli teknik adamın yoğun maç temposunu düşünerek oyuncularının tümünü sezon boyunca sürekli hazır tutmayı hedeflediği ve bu amaçla da her kulvar için ayrı 11'ler düşündüğü vurgulandı.
 
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Önceliği Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ne verecek olan Terim'in bu maçlarda tecrübeli isimlere şans vereceği, Türkiye Kupası'nda ise daha az forma şansı bulan genç oyuncuları oynatarak tecrübe kazandırmayı hedeflediği belirtildi.
 
Bu amaçla kadroyu mümkün olduğu kadar geniş tutacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürerken Hakan Balta'nın yerine sol bek arayışlarında öncelikli hedef olan Taiwo için görüşmelere hız verildi.
 
Nijerjalı oyuncu için Milan'ı kiralık formülüne ikna etmeye çalışan sarı kırmızılıların teknik direktör Fatih Terim'in transferinde ısrarcı olduğu Melo için de beklemede olduğu ve Brezilyalı futbolcunun son açıklamaları sonrasında transferin gerçekleşmesi yönünde olumlu gelişmeler yaşanabileceği iddia edildi.
 
Melo'nun yerine ön libero mevkiinde alternatif arayışlarının da sürdüğü vurgulanırken İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun Galatasaray'ın Manchester United'ın 31 yaşındaki Bulgar golcüsü Berbatov için 5 milyon poundu gözden çıkardığını ileri sürdü.