info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Herkese Bir Kulp Takıyorsunuz

Teknik Direktör Fatih Terim, scout ekibinin kılı kırk yarması üzerine Transfer edecek futbolcu bulamayacağız dedi

Florya'da yeni sezonun planlarını yapmaya devam eden Fatih Terim, ekibinde yer alan istatistikçilerin titiz çalışması karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İki scout uzmanı G.Saray'a önerilen ya da Terim'in incelenmesini istediği futbolcular hakkında ayrıntılı rapor hazırlıyor. Futbolcuların artı ve eksilerinin tüm ayrıntılarıyla yer aldığı çalışmalara Terim de zaman zaman katılıyor ve gece yarısına kadar istatistikçilerinden gerekli bilgileri alıyor.

HAZIRLANAN raporlar o kadar ayrıntılı oluyor ki Fatih Terim sonunda 'Yeter artık, suyunu çıkardınız. Herkese bir kulp takıyorsunuz. Eğer böyle devam ederse transfer edecek adam bulamayacağız' diye takdirlerini dile getirdi.

Son tarih 2 Temmuz TEKNİK Direktör Fatih Terim, dün Florya'da gün boyu toplantılar yaptı. Kurmayları ve yöneticilerle görüşen Terim, transferdeki gelişmeleri masaya yatırdı. Fatih Hoca'nın 'Transferlerin yeni sezon hazırlıklarına katılmasını istiyorum. Uyum sorunu yaşanabilir. Bu yüzden bütün transferler 2 Temmuz'a kadar bitmeli' dediği bildirildi. CİM Bom, sezon hazırlıklarını Avusturya'da yapacak. Terim, Avusturya kampına yeni kaleci, ön libero ve forvetle gitmek istiyor.