info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hoşgeldin Süper Final

Spor-Toto Süper Lig’de bu sezon ilk kez uygulanacak Play-Off sisteminin ayrıntıları açıklandı.

 

Lig’de ilk 4 sırayı alan Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş’ın yer alacağı Play-Off uygulaması ‘’Süper Final’’ ismiyle oynanacak.. 15 Nisan 2012 Pazar günü başlayacak olan ‘’Süper Final’’ 2 devreli lig usulü ile oynanacak ve 13 Mayıs 2012 Pazar günü tamamlanacak maçlar sonrasında ilk sırayı alan ekip şampiyon olacak ve ülkemizi önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde eleme oynamadan direkt olarak temsil edecek.. 
 
İkinci sırayı alacak takım Şampiyonlar Ligi’ne kalabilmek için 3’üncü ön elemeden itibaren elemelere katılacak.. 3’üncü sırayı alan ekip UEFA Avrupa Ligi’ne giderken, 4’üncü sırada kalan takım ise ligde normal sezonda 5 ile 8’inci sırayı alan ekiplerin oluşturacağı ‘’Avrupa Ligi Play-Off’u’’nda ilk sırayı alacak ekiple tarafsız sahada tek maç oynayacak ve kazanan takım da Avrupa bileti alacak..
 
Gerek ‘’Süper Final’’ de, gerekse ‘’UEFA Avrupa Ligi Play-Off’unda’’ mücadele edecek takımların normal sezon sonunda elde edecekleri puanlar ikiye bölünecek, buçuklu puanlar bir üst puana tamamlanacak. Play-Off uygulaması sonrası eşitlik halinde ise eklenen yarım puan dikkate alınmayacak.