info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İsmail Kartal’ı İstifaya Davet

Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde havlu atmasına sarı-lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi. Taraftarlar Teknik Direktör İsmail Kartal ve yönetimi uzun süre istifaya davet etti.

Fenerbahçe’nin  Bursaspor karşısında aldığı şok sonuç sarı-lacivertli taraftarları çileden çıkardı. Taraftarlar özellikle 2-0 geriye düşmesine rağmen 82. dakikada hücumcu yerine sol beki Hasan Ali Kaldırım’ı oyuna alan İsmail Kartal’a çok sert tepki gösterdi.
 
Taraftarlar Hasan Ali’nin oyuna girme hazırlığı sırasında Bursaspor’un 3. golünün gelmesi üzerine tepkilerini çoğalttı. ‘İsmail istifa’ diye bağıran sarı-lacivertliler, yönetime de tavır koydu. Hem Başkan Aziz Yıldırım hem de yönetim uzun süre istifaya davet edildi.
 
Selçuk ıslıklandı
 
Ardından bir grubun Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar yapması tribünde yoğun ıslıklara neden oldu. Bursaspor taraftarlarının ‘Aziz Yıldırım istifa’ tezahüratlarına da F.Bahçe tribünlerinden alkış geldi. 60. dakikada oyundan çıkarılan Selçuk Şahin de protestolardan nasibini alarak uzun süre ıslıklandı.
 
Yenilgi sonrası ise bazı taraftarlar Fenerbahçe Ülker coachu Obradovic lehine tezahüratlar yaptı.