info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İspanya’da Coentrao Pazarlığı

İspanya’da bulunan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Real Madrid`in kapısını çaldı

Galatasaray Coentrao'yu satın alma opsiyonu ile kiralamak istediğini bildirdi 09:2812 Mayıs 2017 İspanya’da Coentrao pazarlığı Galatasaray, transfer çalışmalarında gaza bastı. İspanya'da bulunan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün temaslarını sürdürüyor. Ergün, Real Madrid kulübü ile temasa geçerek sezon sonu satış listesine konulması beklenen sol bek Fabio Coentrao için teklifini yaptı.

Sarı-kırmızılılar, sözleşmesi 2019'da sona erecek olan başarılı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. Yapılan pazarlıklarda Cenk Ergün'ün önemli bir yol aldığı ve İspanyollardan gelecek hafta net yanıt alacağı öğrenildi. Ribery`den Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım Bayern Münih'te futbol yaşamına devam eden Franck Ribery, sarı-kırmızılı forma ile kazandığı Türkiye Kupası fotoğrafını paylaştı.

Real Madrid'den ayrılmak isteyen 29 yaşındaki Coentrao'ya 2.5 milyon Euro teklif edildi. Portekizli futbolcu ise 3 milyon Euro'da diretiyor. 1.79 boyundaki Coentrao'nun, Portekiz Milli Takımı formasıyla 51 maçta 5 golü bulunuyor. Galatasaray'un sol beki Carole de iyi bir teklif gelirse hemen satılacak.