info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İspanya’yı Değil Cim-Bom’u Seçti

Galatasaray’ın, Lorik Cana nın yanı sıra 4 milyon euro vererek İtalyan ekibi Lazio dan transfer ettiği Fernando Muslera, sarı-kırmızılı kulübe transferini, Calcio Line adlı internet sitesine değerlendirdi.

Uruguay Milli Takımı ile birlikte Copa America’da mücadele eden 25 yaşındaki başarılı kaleci, "İspanya’dan ciddi teklifler aldım. Ancak sonuç olarak Galatasaray’ı seçtim. Çünkü beni takıma kazandırmak için gerçekten çok istekli davrandılar” ifadelerini kullandı. Büyük hedefleri olduğunu da kaydeden Muslera, Galatasaray forması altında başarılara imza atmak istediğini sözlerine ekledi. Cim-Bom, genç eldivene önceki gün resmi sözleşme imzalatmıştı.

Arda tepkisi
Fatih Terim, Arda Turan ile görüştüğü ve genç kaptanın 1 sene daha kalacağı yönündeki haberlere sert tepki gösterdi. Basın mensuplarıyla toplantı yapan Abdurrahim Albayrak, "Hoca ile Arda’nın görüştüğü haberleri nereden çıktı? Hocamız kendisine ait olmayan ifadelerin basında yer almasına tepkili. Böyle bir görüşme hiç olmadı” diyerek, Terim’in rahatsızlığını aktardı. Albayrak dün transferi için uzun süre uğraştığı Beşiktaşlı Ersan Gülüm'ü arayarak yaşadığı sakatlık nedeniyle, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Selçuk medyada herkesi solladı
Galatasaray'ın, Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Selçuk İnan, Interpress’in araştırmasına göre Haziran ayında hakkında en fazla haber yapılan yeni transfer oldu. Ulusal, bölgesel ve yerel olmak üzere iki bine yakın gazete ile derginin incelendiği araştırmada, milli futbolcu toplam 1385 haberle ilk sırayı aldı. Trabzonspor’un, Sevilla'dan transfer ettiği Didier Zokora 1181 haberle ikinci, Galatasaray'ın yeni golcüsü Johan Elmander ise 1097 haberle üçüncü oldu