info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İstanbul Yerel Futbol Teknik Direktör Adaylarına Bizden Biri

Yılın İstanbul Yerel Futbol Teknik Direktör seçimlerinde Tekirdağ dan Bülent Daşdan aday olarak gösterildi.

İstanbul Süper Amatör Liginde sezonun en iyilerini ilan edeceğimiz Ödül Gecesi için Adaylarımızı ilan etmeye devam ediyoruz. Sıra, 2011-2012 Futbol Sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde “Yılın En İyi Teknik Direktörü Ödülü’ne” Aday olarak belirlediğimiz 3 Teknik Direktörümüzde…  İşte Aday Teknik Direktörlerimiz:

Bu sezon İstanbul Süper Amatör Liginde görev yaptıkları takımların gösterdikleri performansa göre değerlendirmeye alınan Teknik Direktörlerimiz arasından Yerel Futbol Sitesi olarak, Süper Amatör Lig, Play-Off Grubunda mücadele eden ve Bölgesel Amatör Lige terfi eden 3 Kulübümüzün çalıştırıcısını seçtik. Bu 3 aday arasından 1 Teknik Direktörümüzü; tamamı BAL ve SAL Kulüplerinde görev yapan kendi meslektaşlarından oluşan büyük Jürimiz seçecektir.

1. Metin Köksal TERZİ (Tuzlaspor Teknik Direktörü)

2. Mehmet Mustafa YORULMAZLAR (Çıksalınspor Teknik Direktörü)

3. Bülent DAŞDAN (Bağcılarspor Teknik Direktörü) : 01.01.1973 Bayburt doğumlu Bülent Daşdan, futbolculuk yıllarında Tekirdağspor, Samsunspor, DÇ. Karabükspor, Giresunspor, Şanlıurfaspor, Sivasspor ve Eyüpspor’da görev yaptı. Tekirdağspor’da hem Antrenörlük hem de futbolculuk görevlerinde bulunan Hocamız, Ordu Milli Takımında kaptanlık yaptı ve Jandarmagücü takımının başında Türkiye Şampiyonasında görev yaptı. Bu sezon Bağcılarspor’da resmi olarak ilk Teknik Direktörlük deneyimini yaşayan Hocamız, Süper Amatör Lig, 3. Grupta Dikilitaş ve İncirlispor’un ardından üçüncü sırayı aldı ve Play-Off baraj maçında Zara Ekinlispor’u penaltılarla geçerek, Play-Off grubunda yerini aldı. Bu klasmanda ise Ligi yedinci sırada tamamlayan Bülent Daşdan’ın ekibi, kendisinden bir üst ligde mücadele vermiş olan Zeytinburnuspor’u uzatma dakikalarında buldukları goller ile 3-0 mağlup ederek mükemmel bir başarı sağladı ve Bölgesel Amatör Lige terfi etti. Evli ve 9 yaşında bir kız çocuğu Babası olan Bülent Daşdan Hocamızın A Lisansı bulunuyor.